Ungdomsanmeldelse: Medina, Cascada, Anna David, Joey Moe, Celina Ree og Ufo Yepha – lyder det som en god fest? Det er det også! Og det er bare nogle af de mange gode kunstnere, der er at finde på cd’en. Når 2900 Happiness cd’en kalder sig for hits and more er der altså noget om det. Der er både numre til når du skal slappe af derhjemme og numre der hitter i byen, og det er bare skønt endelig at have det hele samlet på et album.

AF CAMILLA LÆRKE LÆRKESEN, 16 ÅR

Hits and more er en hel dobbelt cd med alle de mest populære numre, som er blevet spillet i løbet af sommeren og efteråret. Det er et godt mix blandt gamle og ukendte numre af kunstnere lige fra Sanne Salemonsen til Joey Moe. Men der er også nogle ældre numre at finde på albummet fx Burhan G med Who is he, som hittede for et par år siden.

Giv den gas eller gear ned

Den første cd er lige til at sætte på anlægget til en fest uden, at der skal skiftes cd hele tiden, for alle numrene er festlige og populære og kan få gang i dansegulvet.
Den anden cd er lidt mere rolig, og der er ikke rigtig nogle af de sange, som har været spillet konstant i radioen, så når man får brug for forandring, er det bare at smide cd 2 på.
Aldrig før jeg har jeg oplevet at én cd kan opfylde så mange krav og forventninger. Den matcher humøret, næsten uanset hvad humøret er.

“Kender du det, når du køber en cd, fordi du kan lide de numre de spiller i reklamen, men kommer hjem og opdager, at resten er mere eller mindre ukendte og intetsigende? Sådan er det ikke med ‘2900 happiness’!”

Slut med youtube

Kender du det, når du køber en cd, fordi du kan lide de numre de spiller i reklamen, men kommer hjem og opdager, at resten er mere eller mindre ukendte og intetsigende? Sådan er det ikke med 2900 happiness! Jeg kiggede på bagsiden af coveret og jublede begejstret ved næsten hvert eneste nummer. Og de sange, jeg ikke kendte før, er de alt andet end intetsigende.
Det er alle de numre, jeg har hørt i radioen, og siddet og søgt efter på youtube, for at få lov at høre igen, og nu er de alle sammen samlet på ét album. Jackpot!

Savner alligevel noget

Eneste ulempe er dog, at langt de fleste sange har hittet så meget, at jeg er ved at nå det punkt, hvor jeg har hørt dem nok. Det er ikke noget nyskabende album, der præsenterer nogle nye bands, som kan slå benene væk under mig.

Jeg kan godt mærke, at jeg bliver hurtigere træt af de numre som radioen har bombarderet os med lidt for mange gange. Nogle gange er det ikke så dårligt med et album, hvor man ikke kender alt på forhånd, det er det eneste jeg savner.

DISC 1

* 1 Medina – Velkommen til Medina
* 2 Agnes – Release Me
* 3 David Guetta & Kelly Rowland – When Love Takes over
* 4 Basement Jaxx – Raindrops
* 5 Cascada – Evacuate the Dancefloor
* 6 Anna David – Tæt på
* 7 Julie – Moments Bliss
* 8 Karen – Sækken i katten
* 9 Jack Peñate – Be the One
* 10 Johnson – Bawler hele dagen
* 11 Ufo Yepha – Uendeligt øjeblik
* 12 Pitbull – I Know You Want Me (Calle Ocho)
* 13 Infernal – Electric Lights
* 14 Alphabeat – Boyfriend
* 15 Thomas Holm – Nitten
* 16 Brinck – Believe Again
* 17 Sanne Salomonsen – Taxa

DISC 2

* 1 Rasmus Seebach – Engel
* 2 Julie – Et brændende øjeblik
* 3 Aura – Song for Sophie
* 4 Sukkerchok – Besat
* 5 Celina Ree – Se dig selv
* 6 Louise Hart – Exactly Where You Are
* 7 Laust Sonne – Spell on You
* 8 As in Rebekkamaria – She Lion (Kasper Bjørke’s Blush Remix)
* 9 Mads Langer – The Last Flower
* 10 Johnny Deluxe – Sindssyg
* 11 Joey Moe – Yo-yo
* 12 Burhan G – Who Is He?
* 13 MariaMatilde Band – Mars & Venus
* 14 The Loft – I Really Want You
* 15 Søren Bregendal – Scared When You’re Quiet
* 16 Søren Bregendal – Pop Rodeo
* 17 Søren Bregendal – When I Fall
* 18 Søren Bregendal – I Don’t Belong Here