Camp Rock 2 har virkelig fået en opstrammer siden 1’eren, som ikke var specielt imponerende. Musik- og dansenumrene sidder lige i skabet og er en fryd at overvære. I det hele taget er det skønt at se en 2’er der er meget bedre end 1’eren.

Af Peter Kock Henrichsen

Titel:

“Camp Rock 2”

Instruktør:

Paul Hoen

Land:

USA

Distributør:

Disney

Udgives:

21. september 2010

Mitchie (Demi Lovato) er på vej til sin anden Camp Rock, og hun GLÆÆÆÆÆDER sig, for forhåbentlig kommer Shane, som hun brændte varm på forrige år. Og det er lige hvad han gør. Connect3, som er Shanes, Jasons og Nates (The Jonas Brothers) band, kommer som en slags gæstestjerner til lejren, og havde måske forventet en lidt mere helteagtig status. Men det gode ved Camp Rock, er, at alle er lige, og Connect3 får ikke særbehandling at de andre deltagere. Mitchie er dog lykkelig for at se Shane, men lykken varer dog ikke længe, for pludselig får en ny musiklejr, Camp Star, sat splid mellem Camp Rock-deltagerne.

Camp Star forsøger at stjæle deltagere fra Camp Rock

Camp Star har en drømmescene og gudeagtig belysning, og de lover de unge den hurtige vej til berømmelse, hvis de blot vil droppe Camp Rock og tjekke ind i Camp Star. Men ikke alle er lige villige til at forlade Shane, Jason og Nates rare onkel Brown, men den gennemsyrede australske accent, og der bliver regulær musikkrig mellem de to camps. Camp Rock synes de har ret godt styr på kampen, indtil lejrlederen hos Camp Star, Alex Turner, foreslår at de to camps laver en battle på direkte TV!

2’eren har fået en ordentlig opstrammer!

Camp Rock 2 har virkelig fået en opstrammer siden Camp Rock, som jeg ikke brød mig særligt om. Humoren er sjov denne gang, og forelskelserne virker oprigtige. Musik- og dansenumrene er i den grad blevet strammet op, og de er blevet virkelig fede og inspirerende. Svært at sidde stille til, og svært ikke at blive rigtig glad i låget over. Demi Lovato lærer jeg aldrig at holde af, med hendes kunstige smil, stirrende øjne og hakkede hekseøjenbryn, men sådan er det. Hun synger kanon og alle de andre skuespillere er virkelig gode, så dem koncentrerede jeg mig om.

Fede musiknumre

Camp Rock 2 hedder Extended edition fordi der er et par nye scener med og 2 nye sange: ”Different Summers” og ”Walking in My Shoes”. Det er nu ikke det der gør Camp Rock 2 ekstra god med mindre man er den ultimative fan. Hvis de 2 sange blev frasorteret i første version, var der nok en grund til det. Så se Camp Rock 2 fordi den er god som den er, og rummer nogle virkelig fede musiknumre som “We can’t back down” og “It’s on” – og fordi der er en skøn vandkamp, som man ville ønske man var med i, fordi der er hyggelige lejrbål, og fordi der er masser af romantik og kærlighed, og fordi …[quicktime]http://www.disneytoolkit.se/trailers/Svenska/144/CR2_Fun_NowPlaying_115_proxy.mov[/quicktime]

Vind
“Camp Rock 2”

Konkurrencespørgsmål: Hvilken amerikansk stat kommer Jonas Brothers fra?

Svar: Jonas Brothers kommer fra New Jersey. Vindere: Jasmin Langager, Malthe Bruun, Birgit Jensen