Godt Nytår 2011: Et GODT NYTÅR til alle læsere, samarbejdspartnere og ikke mindst vores hårdtarbejdende og frivillige ungdomsredaktion, der gør det hele muligt. Håber I får en skøn aften og et dejligt 2011 ALLE SAMMEN!

Af Peter Kock Henrichsen


Det har været et fantastisk 2010 for Kultur For Unge. Dels har det været året, hvor vi skiftede navn til Kulturforunge.dk, og dels har vi indført boganmeldelserne på vores side, og fået et par ekstra utrolig velbegavede boganmeldere. Begge dele har været en stor succes, for læserantallet er steget med 2000 hver måned.

Tusind tak til jer der læser os, en kæmpe tak til jer på filmselskaberne, forlagene og pladeselskaberne, der altid har troet på os, og giver os chancen for at anmelde, og den allervarmeste tak til alle jer unge i ungdomsredaktionen, der giver så meget af jer selv, hver gang I skriver anmeldelser. Uden jer, ville det slet ikke kunne lade sig gøre.

Jeg håber I alle får en fantastisk Nytårsaften og jeg glæder mig til et forrygende 2011 sammen med jer. 😀

De bedste hilsner Peter