Radio og TV for unge: Projektet ’DR Partisan’ gør det muligt for unge mediebrugere at komme med forslag til, hvilket indhold DR skal tilbyde de 18-25-årige. Med projektet spørger DR ganske enkelt de unge, hvad de savner, og hvad de ønsker sig fra DR i fremtiden.

“En del unge bruger ikke DR helt så meget, som vi gerne så. Derfor åbner vi nu på en ny måde for en direkte dialog og beder dem om at komme med nye spændende input til mulige, fremtidige DR-programmer,” forklarer DRs kommunikations- og markedsføringsdirektør Thomas Hertz.

Fem vindere på 100 dage

For at deltage i idékonkurrencen skal man gå ind og trykke ”Synes godt om” på DR Partisans side på http://www.facebook.com/drpartisan. Derefter er det muligt at indsende de ideer og forslag til ungdomsindhold, som man mener, DR bør tilbyde. Og det er langt hen ad vejen brugerne selv, der afgør, hvem der skal vinde.

I løbet af de 100 dage konkurrencen kører, er det muligt for brugerne af DR Partisan at stemme på den idé, de mener skal vinde. Hver 20. dag bliver de fem ideer med flest stemmer vurderet af en ungdomsjury, som beslutter, hvilken idé, der skal videreudvikles.

Eksperthjælp for 30.000 kroner

Hver af de fem vindere får eksperthjælp for 30.000 kroner til et udviklingsforløb og en prøveversion af deres projekt, som de i en stor afsluttende pitch får mulighed for at præsentere for DRs topledelse.

Idékonkurrencen er allerede åben, og det er muligt at indsende idéer til og med den 13. april klokken 14.00.