Det er nok mest en film til en aften med gutterne, men ikke noget for det kræsne publikum, for denne film er helt ualmindeligt dum. Man skal ikke se denne film for en god historie eller fantastisk animation, men mere for at tilfredsstille sit behov for platte jokes.

Anmeldt af Freja Anderson

Titel:

‘Jensen & Jensen’

Instruktør:

Craig Frank

Land:

Danmark

Distributør:

SF Film

Premieredato:

23. juni 2011

Året er 2019 og banken har overtaget Danmark. Alt kan købes for penge. De to brødre Jimmy og Bjarne Jensen Har begge pengeproblemer. Bjarne har en pengegrisk ekskone, som ikke vil give ham lov til at se sin søn, medmindre hun får nogle penge. Jimmy skylder ti millioner og efter at rockerne har overtaget politiet straffes den slags med SA. Samfundstjenestelig aflivning.

Og så skal mor jo også have en fødselsdagsgave. Men da de to brødre tilfældigt stopper en forbryder får de en ide. De skal da være dusørjægere! Og så går jagten ind på verdens farligste forbryder, Milo, og dusøren på tyve millioner. Det største problem er bare at ingen ved hvordan Milo ser ud. Eller hvor han befinder sig. Så for at finde Milo må de tage rundt i verdenen skarpt overvåget af stupide CIA agenter.

Ikke en børnefilm

Først vil jeg gerne have afklaret en ting. Dette er ikke en børnefilm. Der er en masse vold og sex, og jeg tog mig selv i at holde min veninde for øjnene. Men den var sjov, dog på den platte, lidt usmagelige måde.

Der er mange kendte stemmer hvor man kunne sidde og sige: ”Hey! Det er da Mick Øgendahl/Jokeren/Nicolas Bro/Hvem man lige ellers havde spottet.”

Det var drengerøvshumør i bedste ‘Rejsen til Saturn’-stil og havde helt klart sine øjeblikke. Men blev også lidt skuffet efter jeg havde set den. Jeg elskede ‘Rejsen til Saturn’, og havde meget høje forventninger, så jeg kunne ikke undgå at stå tilbage med en øv-følelse. Den blev ind i mellem næsten for plat og usmagelig, især med deres fremstilling af Vatikanet.