Askepot: Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder. Tænk hvis hun fik mulighed for at komme til bal på kongeslottet og danse med prinsen …

Askepot-konkurrence

Konkurrence-regler:

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Du deltager ved at svare på konkurrence-opgaven nedenunder. Du skal skrive svaret i en kommentar – også her nedenunder. Du må kun skrive én kommentar og deltage én gang. Du skal også skrive både fornavn, efternavn samt din alder.
  • Søndag den 30. september 2012 kl. 21 trækker vi lod blandt deltagerne og finder 4 vindere blandt dem, der har besvaret opgaven. Hver vinder får 1 combo-pakke med ‘Askepot’, der både indeholder blu-ray- og dvd-versionen af filmen. Vi slår vindernavnene op her på denne konkurrence-side, og vi sender en vindermail til hver vinder.
  • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os senest 14. oktober 2012, fx via vores kontakt-email som kan findes via menu’en eller på vores side på facebook, bortfalder præmien!

Konkurrence-opgave:

Fortæl os om en oplevelse, du aldrig vil glemme, hvor du har set Disney-tegnefilm med nogen, du holder af. 🙂

Lodtrækning:

STORT TILLYKKE til Camilla Lærkesen, Line Norup, Nicole Lyster Bernth & Rebecca Johansen 🙂 Husk at svare på vindermailen hurtigt!

Tusind tak …

… for jeres søde beretninger om Disney-hyggestunder. Dem har vi nydt, og dem vil vi lade stå, så andre også kan nyde dem. Og vi ved, at de inde på Disney også vil læse dem med stor begejstring. TAK for at I ville deltage! 😀