Konkurrence: Sammen med forlaget Alvilda trækker vi lod om 3 eksemplarer af ‘Divergent – Afvigeren’ i denne fjerde efterårskonkurrence her på Kultur For Unge.

Tris lever i en postapokalyptisk verden, hvor samfundet er inddelt i fem faktioner. Som 16-årig skal hun vælge, hvor hun hører til. Hendes valg vil diktere hendes venner, hendes idealer, hendes tilværelse. Det er et valg for livet.

I sjældne tilfælde er der nogen, som falder uden for kategori. Hun afviger. Hendes liv er i fare.

‘Afvigeren’ udkom i tirsdags og er første bog i ‘Divergent’-trilogien. Næste bog ‘Oprøreren’ udkommer på dansk i 2013. ‘Divergent’ har en pænt høj score på Goodreads på 4,38, og hvis alt går vel, bliver bogen filmatiseret og får biografpremiere 21. marts 2014.

‘Divergent’-konkurrence

Konkurrence-regler:

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Du deltager ved at svare på konkurrence-opgaven nedenunder.
  • Du skal også skrive fornavn, efternavn og alder i din besvarelse.
  • Du må kun skrive én kommentar og deltage én gang.
  • Den 9. oktober 2012 trækker vi lod blandt deltagerne og finder 3 vindere blandt dem, der har besvaret opgaven. Vi slår vindernavnene op her på denne konkurrence-side, og vi sender en vindermail til hver vinder.
  • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os senest 23. oktober 2012, fx via vores kontakt-e-mail som kan findes via menu’en eller på vores side på facebook, bortfalder præmien!

Konkurrence-opgave:

Fortæl os, hvordan din efterårsferie skulle forløbe, hvis du havde været Fætter Højben-heldig og pludselig havde vundet 10.000 kroner på et skrabelod. 😉

Lodtrækning:

9. oktober 2012, kl. 21.53: De 3 øverste i lodtrækningen vinder! Tillykke til Hejdi Norup, Clara Scheller og Vivian Ackermann. Husk at svare hurtigt på vindermailen.