Konkurrence: Sammen med forlaget Carlsen trækker vi lod om 3 eksemplarer af første bind i canadiske Kelley Armstrongs selvstændige fortsættelse af serien ‘Mørkets kræfter’. Denne nye serie hedder ‘Mørkets oprør’, og første bind hedder ‘Tegnet’.

‘Tegnet’ blurb

Maya Delaney har altid følt sig tæt forbundet med naturen og de store skove omkring hendes hjem – og det poteformede modermærke på hendes hofte føles som et tegn på, at hun hører til her.

Men så begynder foruroligende ting at ske omkring den lillebitte medicinske forskningsby, Salmon Creek. En af skolens elitesvømmere drukner i en helt rolig sø. Pumaer dukker stadigt hyppigere op i skovene, og Mayas bedste ven begynder at udvikle ’dårlige fornemmelser’ om personer, som de møder. Det gælder ikke mindst, den nye dreng i byen, Rafe, en bad boy fra Sydstaterne, som Maya til sin store ærgrelse ikke kan være helt ligeglad med. Især ikke da det viser sig, at Rafe måske har viden om Mayas biologiske forældre – og om hvad der foregår lige under overfladen i den lille by …

‘Tegnet’-konkurrence

Konkurrence-regler:

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Du deltager ved at svare på konkurrence-opgaven nedenunder.
  • Du skal skrive fornavn, efternavn og alder i din besvarelse, ellers deltager du ikke! (Har du glemt at skrive nogle af oplysningerne, efter du har sendt kommentaren ind, må du gerne skrive det som underkommentar til din egen kommentar. Det gør du ved at trykke på ‘svar’ under din egen kommentar.)
  • Du må kun skrive én kommentar og deltage én gang.
  • Søndag den 3. februar kl. 21, trækker vi lod blandt deltagerne og finder tre vindere blandt dem, der har besvaret opgaven. Vi slår vindernavnene op på denne konkurrence-side, du læser på nu, og vi sender en vindermail til hver vinder.
  • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os senest 27. februar 2013, fx via vores kontakt-e-mail som kan findes via menu’en eller på vores side på facebook, bortfalder præmien!

Konkurrence-opgave:

Skriv lidt om dine læsevaner:

I denne konkurrence kunne vi godt tænke os at høre lidt om dine læsevaner. Hvor mange bøger har du cirka læst? Hvilke genrer foretrækker du? Hvornår læser du? Og hvad er det, Young Adult-bøger — som for eksempel ‘Tegnet’ — giver dig, som gør, at du sætter dig til at læse, fremfor at se tv, være på nettet eller bruge sociale medier i et par timer? Der er ingen forkerte svar, vil vil bare gerne høre lidt om, hvorfor du er så glad for bøger? 😀

Skriv dit svar som kommentar nedenfor og tjek, at du har husket både fornavn, efternavn og alder.

Vindere Søndag d. 3. februar 2013 kl. 21.: Karen Christiansen, Sena Özel og Maria Louise Jensen.