Sød skildpadde-animation for hele familien: Så blev det Påske, og Påsken handler også om at glæde andre. Derfor synes vi, du skal deltage i vores Sammy-konkurrence, så du forhåbentlig kan vinde billetter til at invitere dine mindre søskende eller måske en lille fætter eller kusine i biografen for at se ‘Sammys store eventyr 2’. Rigtig God Påske!

De gamle havskildpadder Sammy og Ray er bedste venner, som nyder livet på en lille koralø, hvor de hjælper de nyklækkede Ricky og Ella ud til havet. Men pludselig bliver Sammy og Ray fanget og sendt til Dubai, hvor de skal være en del af en storslået akvarieudstilling for turister. Sammy og Ray begynder at lægge flugtplaner, men så dukker lille Ricky og Ella op. De to små havskildpadder er fast besluttet på at hjælpe Sammy og Ray med at bryde ud.

‘Sammy’-konkurrence

Konkurrence-regler:

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Du deltager ved at svare på konkurrence-opgaven nedenunder.
  • Du skal skrive fornavn, efternavn og alder i din besvarelse, ellers deltager du ikke! (Har du glemt at skrive nogle af oplysningerne, efter du har sendt kommentaren ind, må du gerne skrive det som underkommentar til din egen kommentar. Det gør du ved at trykke på ‘svar’ under din egen kommentar.)
  • Du må kun skrive én kommentar og deltage én gang.
  • Mandag den 25. marts 2013 kl. 16 trækker vi lod blandt deltagerne og finder tre vindere blandt dem, der har besvaret opgaven. Hver vinder får 3 fribilletter til ‘Sammys store eventyr 2’. Vi slår vindernavnene op på denne konkurrence-side, du læser på nu, og vi sender en vindermail til hver vinder.
  • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os senest 2. april 2013, fx via vores kontakt-e-mail som kan findes via menu’en eller på vores side på facebook, bortfalder præmien!

Konkurrence-opgave:

Skriv, hvorfor du trænger til en biftur:

Fortæl hvem du kunne have lyst til at invitere med ind og se ‘Sammys store eventyr 2’, og hvorfor du synes, I fortjener det. 😉

Skriv dit svar som kommentar nedenfor og tjek, at du har husket både fornavn, efternavn og alder.

Vindere:

Så er klokken 16, og vi har trukket lod og har fundet de tre vindere: Stort tillykke til Caroline Lykke Simonsen, Line Willatzen og Sara Özel. Hvis I svarer hurtigt på vindermailen, sender vi også billetterne hurtigt, her inden Påske.