The Sims 3: Det skal ingen hemmelighed være, at jeg havde høje forventninger til den nye udvidelsespakke, Paradisøen. Og spillet levede bestemt op til mine forventninger.

Af Kathrine, 16 år

Har du altid drømt om, at din simmer skulle drive et 5-stjernet luksushotel, nyde livet på taget af en husbåd eller måske dykke og finde skjulte skatte i havet? Men den nye Sims 3 udvidelsespakke er alt dette nu muligt.

Nye eventyr

Det skal ingen hemmelighed være, at et sims-spil, efter min mening, i længden godt kan blive lidt ensformigt. Din simmer står op, tager på arbejder, kommer hjem, hænger ud med vennerne, går så i seng, og næste dag starter det så forfra.

Men med Paradisøen installeret virker det næsten umuligt. Din simmer kan tage på helt nye eventyr og jeg er overbevist om, at der ikke vil være en dag, der er ens. Byg dit eget hotel, red liv med livredderkarrieren eller tag ud og opdag nye øer! Mulighederne er mange, og det kommer helt klart til at tage tid at udforske alle de nye udvidelser.

Hoteller

Dét, at man i den ny udvidelsespakke kan bygge sit eget hotel, er helt klart det, jeg elsker mest. Start helt fra bunden med en tom grund eller overtag et i forvejen eksisterende hotel. Selv fortrækker jeg det første. Og så gælder det ellers bare om at sørge for, at dine kunder er tilfredse. Hvem ved? Måske ender dit hotel med 5 stjerner?

Små detaljer

Men det er ikke kun ’de store udvidelser’ der gør den nye udvidelsespakke god. Alle de små ting som tøj, hår og møbler er også med til at gøre ’Paradisøen’ til min yndlingsudvidelsespakke. Jeg er især også vild med den nye by, som består af små øer. Vandtaxier eller din helt egen båd transporterer dig rundt fra ø til ø, og det har man aldrig set før. Og det er alle disse ting der gør, at jeg er så vild med ’Paradisøen’.