Ungdomsbogbloggere: Majasol, der vandt Kultur For Unge’s pris som bedste ungdomsbogblogger i 2012, mistede desværre sin blog på grund af IT-problemer. Nu er hun dog vendt stærkt tilbage med ny blog og nyt domænenavn.

Alle bloggere kender det. Lige pludselig bliver ens blog hacket eller også opstår der en fejl i MySql-databaserne, som man ikke lige kan udrede, fordi man ikke har en Ph.d. i raketvidenskab. Selvfølgelig vil ens hjemmeside-udbyder gerne hjælpe én — hvis man betaler en løn på 800 kroner i timen …

Der er ikke noget at sige til, at man blogs går tabt. I år blev Majasol ramt, og det er selvfølgelig ærgerligt, når man netop er en af landets yngste kvinder med størst erfaring indenfor danske forfatteres preteen- og ungdomsudgivelser.

Nogle gange er det bedre at bygge et nyt hus fremfor at reparere et, der er ved at skvatte sammen, så Majasol har bygget frisk ny og jomfruelig blog med det nye domænenavne majasol.dk. Heldigvis forlyder det, at mange af de gamle data er reddet, så mange af de tidligere boganmeldelser vil formentlig dukke op igen i det nye design på majasol.dk.

majasol.dk

Majasol har også været ungdomsanmelder på Kultur For Unge i 2011. Du kan læse hendes 13 boganmeldelser her.