Elskede du også `Halo´ og `Hades´, og har du ventet spændt på at få trilogien afsluttet? Så er det nu, du skal kaste dig over `Heaven´ og få læst den sidste bog i Halo-trilogien.

Af Stine, 16 år

Titel:

‘Heaven’ (Halo #3)

Forfatter:

Alexandra Adornetto

Oversat af:

Nete Harsberg

Sider:

390

Udkom:

28. marts 2014

Forlag:

Politikens Forlag

Følelses-barometer:

Uddrag af ‘Heaven’

Jeg overvejede at sige til Xavier, at det her måske alligevel ikke var en god ide. At vi nok hellere måtte returnere hans mormors ring og køre tilbage til Bryce Hamilton for at overvære det sidste af afgangsceremonien. Hvis vi skyndte os, kunne han sikkert stadig nå at holde afslutningstalen. Men jo længere jeg så på ham, jo mere begyndte min beslutsomhed at smuldre.

Min lydige side var ikke i tvivl om, at det klogeste ville være at tage advarslen alvorligt, ydmygt rette ind og lade være med at sætte sig op mod Rigets vilje. Men indeni mærkede jeg en spirende oprørstrang, som fortalte mig, at det allerede var for sent at vende om. Jeg efterlod den forsagte pige i halvmørket – som en bænkevarmer til en vild fest – og lod den nye Beth tage styringen. Jeg kendte hende ikke særlig godt, men på en eller anden måde følte jeg, at hun havde været der hele tiden. Hun havde stået og trippet ude i kulissen som en dubleant, der ventede på endelig at få lov til at træde ind i rampelyset.

Det var den Beth, der rejste sig og tog sin taske.