25-årige Amy er nødt til at skaffe 300 dollars inden 24 timer, ellers bliver hun smidt ud af sin lejlighed. På samme tid har hendes chef i det kæmpe møbelvarehus ORSK, brug for to medarbejdere, der har lyst til at tage en ekstra vagt – en nattevagt – alene i møbelhuset, fordi møbler bliver smadret, gulvene er oversået med glasskår og der er klamme ting på sofaerne hver eneste morgen. Overvågningskameraerne fanger ingenting, så medarbejderne i ORSK begynder at tale om spøgelser, men kan det virkelig være rigtigt? Amy og en pligtopfyldende dame ved navn Ruth Anne takker ja til opgaven, og så begynder deres livs mareridt.

Grady Hendrix har skrevet en fuldstændig unik og original Young Adult-gyserhistorie, hvor han tager pis på vores store svenske IKEA-varehuse og på de underlige møbelnavne, der altid har to prikker over vokalerne. Får du også et kick af udfordre dig selv med skræmmende oplevelser, så tag med Amy og Ruth Anne på nattevagt og se, om du overhovedet tør børste tænder bagefter – eller om du nogensinde får overtalt dine ben til at bevæge sig ind i et IKEA-varehus igen.

Der er også lavet en dansk BookTube til denne YA