Jazz’ far, Billy, er verdens værste seriemorder. Mens Billy er i fængsel, og sikkert låst væk, kæmper Jazz med sin mørke side, som han er bange for minder om hans fars. Nogle lig dukker op, og Jazz synes de minder uhyggeligt meget om hans fars mordsager. Det er en uhyggelig og spændende thriller, som virkelig sætter gang i tankerne.

Af Mariam, 16 år

Titel:

‘I Hunt Killers’ (Jasper Dent #1)

Forfatter:

Barry Lyga

Oversat fra amerikansk af:

Johnnie McCoy

Sider:

326

Udkom:

12. september 2014

Forlag:

Høst & Søn

Følelses-barometer:
Uddrag af ‘I Hunt Killers’
“Jasper Francis Dent,” sagde Howie tankefuldt. Han sagde navnet nogle gange med betoningen forskellige steder: “Jasper Francis Dent. Jasper Francis Dent.” Til sidst rystede han på hovedet. “Nej, det fungerer ikke. Det lyder ikke rigtigt. Jeg tror ikke, at du er en seriemorder.”
“Det var en lettelse,” brummede Jazz, mens han forsigtigt banede sig vej gennem det høje ukrudt og de visne soyabønneranker. Men inderst inde var han overrasket over, hvor taknemmelig han var for resultatet af Howies overvejelser.