Det 20 år gamle band Fu Manchu fra Californien udgiver deres nyeste cd, ”Signs Of Infinite Power” i dag, den 19. oktober. Fu Manchu er et charmerende band, og sangene er gode de første gange man hører dem, men så er der altså heller ikke mere at komme efter.

AF EMILIE BREGENDAHL JOHANSEN

Det er to år siden det sidste album, ”We Must Obey” udkom. Fu Manchu mener selv, at dette er deres hidtil bedste album, men personligt synes jeg at mange af de gamle sange er mindst lige så gode som de nye.

Forsangeren Scotts præstation er ikke noget specielt, og også de tre andre musikere lyder ikke af noget særligt.

Hørt før

Alt i alt er der ikke noget i ”Signs Of Infinite Power”, som man ikke har hørt før. Der er ikke rigtig nogen af sangene der skiller sig ud fra de andre, både musik og sang går igen.

På trods af det, så er teksterne gode, og titlerne på sangene er rimelig sjove. For eksempel er der ”Webfoot Witch Hat” som faldt mig i øjnene med det samme, og som faktisk også er en af de bedste.

Et charmerende band

Fu Manchu er ret charmerende, det kan tydeligt mærkes at de har erfaring, og det har da også lykkedes dem at lave et par sange, som jeg ikke har noget imod at høre igen og igen.

Især ”Webfoot Witch Hat”, fordi det simpelthen bare ikke er til at stå for, når Scott skriger ”Webfoot Witch Hat wants total control, he’ll find the people to destroy you all!”.

Signs Of Infinite Power

Men den sang, jeg synes er bedst af alle 10, er den, som i god stil med albummet hedder ”Signs Of Infinite Power”. Guitaren er fed gennem hele nummeret, ekko efter Scott har sunget, og et sindssygt godt omkvæd, gør at denne sang skiller sig ud fra de andre, og bliver min yndlings.

“Lad os bare håbe på, at Fu Manchu laver et album igen om et par år, som de kan kalde deres bedste, for det her holder ikke.”

Bedre held næste gang

På trods af at sangene er meget ens, og man ikke umiddelbart kan nævne mere end 3-4 af dem, når man har hørt albummet én gang, så er det et udmærket album. Men til gengæld lyder det ikke så godt, hvis du hører det for meget. Lad os bare håbe på, at Fu Manchu laver et album igen om et par år, som de kan kalde deres bedste, for det her holder ikke.