Så nåede vi endelig den 14. januar 2008, og fotokonkurrencen “Vis DIG SELV som Nicolai-fan” er nu slut. Hver gang vi har modtaget et billede, har vi glædet os over jeres begejstring for Nicolai, for jeres glade smil på billederne, og for jeres dejlige historier. Hver eneste billede har været guld værd for os!

3 vindere og en masse på TOP 20 fan-listen

Vi har nu fundet 3 gode vindere som lige havde noget ekstra, der gjorde deres historie eller deres billede helt specielt!

Hvis du ikke vandt, bør du huske på at du stadig ligger på “Top 20” over de største Nicolai-fans i Danmark! Der er rent faktisk 299.687 piger mellem 10 og 18 år i Danmark. Men kun 21 danske piger og 3 norske jenter har turde sende et foto og en historie ind til konkurrencen for at vise at de er de største fans.

Det synes vi bestemt, I kan være MEGET stolte af alle sammen!

Og mon ikke også Nicolai selv har kigget forbi alle billederne og historierne? 🙂

1. præmien går til Sara Kudahl fra Vester Skerninge:

1. Præmie
Taget på fersk gerning! Sara’s storesøster har skudt dette fantastiske foto af Sara der vedligeholder sin flotte Nicolai-væg på værelset mens den nye Stage2 CD kører. Vi synes dette billede er helt specielt og meget ærligt, fordi Sara netop ikke vidste hun blev fotograferet, så det er et ægte reportage-skud som Sara’s søster har lavet. Et stort tillykke med 1. pladsen, Sara! (se Sara’s billedetekst på billede 4 nedenunder)

2. præmien går til Anne Hammer fra Nørrebro

2. Præmie
Ja, Anne bør nok låne et nyt kamera næste gang der skal fotograferes charmerende drenge, for billedekvaliteten ligner noget fra 90’erne. Til gengæld skriver Anne så fascinerende og ærligt at det går lige i hjertet, og sjældent har vi set en begejstret pige! Med hænderne fuldstændig spændte som galdt det livet, ligner Anne mest af alt een der netop oplever Juleaften for aller første gang! Vi er bange for at Anne’s mor og Anne’s veninder nu kommer til at høre endnu mere om Nicolai, nu hvor hun har vundet 2. præmien 😉 Tillykke Anne! (Læs Anne’s billedetekst på billede 17 nedenunder)

3. præmien går til Nadja Rasmussen fra Ølstykke

3. Præmie
Dette billede er genialt fordi det udstråler sommer, begejstring og overraskelse. Det er skudt på det helt rigtig tidspunkt, og det er umuligt selv at opstille så godt et skud! Det er Nadja til højre og veninden til venstre. Tillykke Nadja, og husk at rose fotografen 🙂 PS. Nadja har efterfølgende vist stor vinderstil. Hun har fortalt Kultur For Unges redaktion, at hun allerede har postkortene med Nicolai’s autograf, og vil nu give præmien vindere til nogle Nicolai-fans som ikke har postkortene. Sådan skal det være!

Indsendte deltagerbilleder til konkurrencen:

Men der var også mange andre RIGTIG GODE billeder i konkurrencen, så sus lige en tur ned ad siden, og se de flotte bidrag! 🙂

↑ 1. Jun Hu, Sabro ved Århus
Jeg har valgt dette billede da det er et godt minde fra min aller første koncert med ham, og så glemmer jeg aldrig at han holdt armen om mig.

↑ 2. Rikke, Herning
Det er dagen efter juleaften og jeg har fået Nicolai’s nye cd Stage 2, og jeg er såå glad for den så jeg sidder lige og hører den og jeg er såå vild med den derfor smiler jeg så meget på billedet. Uhh jeg er såå glad for din cd!

↑ 3. Julie, Sønderborg
Da jeg ikke havde noget billede af “os” tog jeg dette for det var min fødselsdag hvor jeg havde fået din første cd. Og til jul fik jeg den anden. Jeg skal snart se dig live, og det glæder mig rigtig meget til! Jeg høre kun dine sange, da de har næsten alt hvad de skal have. De har nemlig både venner, kærlighed, dans osv med. KH julie

↑ 4. Sara, Vester Skerninge nær Svendborg
Jeg har valgt dette billede fordi det viser at jeg er kreaktiv når det gælder mine stjerner 😀 Plus, min Søster tog billedet uden jeg viste det 😛 og så fandt jeg konkurrencen og spurgte efter billedet, OG ELSKER NICOLAI! <3

↑ 5. Line, Augustenborg
Jeg har valgt dette billede fordi hver gang jeg vågner om morgen, kigger jeg op på væggen af plakaten med Nicolai og billederne. Jeg elsker at kigge på det, og her er så noget af min samling af Nicolai. (: jeg elsker at lytte til hans geniale musik, og jeg syntes teksten on musikken og hans stemme er en genial kombination. jeg elsker Nicolai’s musik! Jeg tog også billedet samtidig med jeg hørte Nicolai’s musik. Og Nicolai? – DU ER EN STJERNE! (:

↑ 6. Mie, Bagsværd
“Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg som vist er total kreativ når det gælder Nicolai, og os i ‘NKM’ har selv lavet vores tøj, hvor der bl.a. står Dangerous på, som jo er en af Nicolai’s sange. Udover alt det har jeg været til stort set alle hans koncerter i hele Danmark siden 2005, der er faktisk kun 16 jeg ikke har været til. Jeg elsker Nicolai og hans fantastiske crew.” (det er Mie til venstre på billedet hvor Nicolai holder armene om to piger)

↑ 7. Amanda, Kastrup
Jeg hedder Amanda, og er den heldige vinder af NICOLAI`s G-STAR show trøje.Jeg syntes helt klart, at jeg også er den heldige vinder her, da jeg ser frem til, at dele min gevinst med mine søskende.

↑ 8. Sandra, Rødovre
Jeg har valgt dette billede fordi at det var min bedste Nicolai Koncert nogensinde. Det var i Glostrup Storcenter, og jeg stod helt foran, det var SÅ fantastisk. På min væg hænger der en masse udklip fra blade, aviser osv. med billeder af Nicolai, jeg har også en masse plakater med ham, for han er jo bare skøn (: Jeg elsker Nicolai fordi at han laver de fedeste sange, han danser rigtig godt, og han er enormt charmerende (: Hans smil er bare dejligt, og når han kigger på en, bliver man helt varm indeni 😀

↑ 9. Sabine, Rødby
Jeg har valgt det billede fordi, det giver rigtig gode minder fra mig og min venindes første koncert.
Hvor vi startede med at finde ud af at den dag hvor vi skulle til københavn og shoppe så skulle Nicolai også optræde.. Da skreg vi bare op fordi vi blev så glade at vi skulle se ham. Næste dag fik jeg en sms, på min mobil hvor der stod at jeg havde vundet et møde med Nicolai sammen med en veninde og da blev vi endnu mere glade.. Da dagen endelig kom, var det bare den bedste dag i langtid.. Så derfor har jeg valgt det billede.. På nummer to billede står jeg og danser sammentidig med jeg høre Nicolai, elsker at danse til hans sange.

↑ 10. Emilie, Jystrup
Jeg er en stor fan, og har været til en hel del koncerter efter hånden. Han synger og danser helt vildt godt. Han sangtekster er vildt gode, da de handler om virkeligheden. På billedet har jeg en Nicolai bluse på med autografer fra ham, og nogle af hans dansere. Til næsten hver koncert har jeg købt noget nyt, så nu har jeg 1 håndklæde, 2 bluser, 1 kasket og 2 svedbånd.

↑ 11. Anne, Viborg
Jeg shakede lige forbi hjemmesiden her. Så så jeg lige Nicolai den herre lækre steg. som i ser på billedet her, er jeg 2tal Nicolai-freak. Men grunden til at det lige er mig der skal vinde 2. Præmien er at : 1. Jeg har brugt overdrevet lang tid på at hænge Nicolai op på væggen. 2. Jeg har været til mange af Nicolai’s koncerter, og det har været en enorm oplevelse hver gang. Tak for det Nicolai + dansere. 3. jeg har alt fra 1. og 3. præmien så derfor går jeg efter 2. præmien. Og til sidst vil jeg gerne sige ‘super fedt at I laver sådanne konkurrencer med Nicolai.’ Men allesammen vi ses til Nicolai’s koncerter i 2008.

↑ 12. Majken, Holstebro
Jeg har valgt at sende det her billede ind, for de koncerter jeg har spurgt om man ku få taget billede til ku man desværre ikk ! :'( Men så lavede jeg bare et selv ! 🙂 Jeg er helt vild med Nicolai og hans musik, jeg elsker bare at hører hans musik også danse samtidig det er bare noget af det bedste jeg ved ! Nicolai og hans danser er også utrolig gode til at dans, når man er til koncert smiler de altid og giver energi og det er fedt ! For danser selv ! 😉 Men jeg vil altid være Nicolai Fan ! 😀 Også hvis jeg er i trist humør hører jeg bare hans sange også bliver jeg glad igen ! ;b

↑ 13. Nanna, Jægerspris
Jeg synes mit billede er rigtig fedt, fordi det er et godt minde om den dag jeg var inde ved go´ aften Danmark, og se Nicolai da hans anden CD idkom d. 12. november 2007. Det var rigtig sjovt da alle os fans stod og skreg hver gang han kiggede ned, til os imens han snakkede med Hans Pilegaard.

↑ 14. Hejdi, Odense
Jeg har valgt billedet af mig og Nicolai fra d. 15/11-2006 fordi at det var en speciel dag for mig. Selvom jeg er total kikset på billedet! Jeg havde nemlig gået og været ked af det i lang tid (p.g.a. en veninde) men da jeg mødte Nicolai gjorde han mig glad igen. Han fik mig til at se den lyse side ved det. Halskæden som jeg har på (hjemmelavet) gav jeg også en af til Nicolai, som faktisk klæder ham:) Nogle tror det bare var fordi det er Nicolai, at jeg blev glad, men det er det ikke.. Havde nemlig allerede mødt Simon Mathew;) Men jeg elsker bare Nicolai’s musik og tekster på alle CD’erne. For jeg kan bl.a. forholde mig til næsten alle teksterne.. Nicolai er bare en værre charmetrold og han har en god personlighed! Det’ super!!:D Jeg vil aldrig glemme Nicolai, og håber han ikke vil glemme mig i fremtiden:)

↑ 15. Nadja, Ølstykke
Jeg skal vinde fordi jeg er en kæmpe Nicolai fan. Billedet er fra da mig og min veninde mødte Nicolai i sommers. Og man må da sige vi ser glade ud – det er jo det vigtigste.

↑ 16. Laura, Jægerspris
Jeg synes mit billede er fedt, fordi jeg er en af de yngste Nicolai fans. Billedet er taget i City 2, hvor jeg havde tålmodighed til at stå i lang kø, for at få taget et billede sammen med “min” Nicolai. Da stod jeg stod i kø, sang jeg lækkerlai, lækkerlai hvor er du ? for jeg synes han er lækker og nice.

↑ 17. Anne, Nørrebro
Jeg syntes jeg skal vinde fordi jeg er KÆMPE! Nico’fan.
Jeg snakker næsten kun om ham, Min mor siger hun er træt af at hører om ham, for jeg snakker hele! tiden om ham! Også mine veninder, de syntes det er herre sødt at jeg hele tiden snakker om ham ;b Jeg hører hans musik HELE! Tiden & elsker at danse & synge rigtig højt til det ;b På Billedet er Mig & Nicolai. Det er et rigtig dårlig billed af mig, Men han er jo LÆKKER! Så det kan være lige meget. Det speciele ved det billed er at det var den første gang jeg så ham. Det er på hovedbanegården D. 12.10.07 Jeg pjækkede fra træning for at se ham ;b Det var en VILDT! god dag. Da han lagde armen om mig , damn jeg kunne dø! Man kan se jeg er vildt glad , på mine hænder ;b Altså jeg holder dem helt spændte (; Jeg har mange! plakater , autografer, ting fra blade O.s.v af ham (; Jeg håber rigtig meget jeg vinder , for vil SÅ! Gerne havde de ting i giver til præmie ;b Nårh nu har jeg vidst skrevet nok , ses mennesker (;

↑ 18. Julie & Eilen, Skien, Norge
Dette er et bilde av min venninne Eilen! Det var når vi møtte Nicolai på mgp nordic! Vi begynte begge å gråte for vi var så glade for å se Nicolai!<33333 Vi har likt Nicolai kjempe lenge, og vi hadde snakket og drømt om å møte han lenge! Vi forstod det ikke selv at vi hadde møtt han, det tok flere uker før vi forstod! Vi hører på han HELE tiden og snakker om han hele tiden! Det var vårt største ønske å møte han, og endelig gjorde vi det!;*;* <33 Nå er vårt største ønske å møte han igjen og se han ha konsert! 😀 <3 Hjemme har vi utrolig mange bilder, kollasj, plakater, cd’er og andre Nicolai ting! Har til og med 200 bilder av han på mobilen:D <3 Jeg syns at vi burde vinne dette for vi er fra Norge og det er litt gøy at det er noen fra et annet land som vinner noe! Og fordi vi bryr oss så mye om Nicolai<3 Vi ELSKER Nicolai, og liker ingen andre gutter i verden bedre <333 Klemmer fra Julie og Eilen!


↑ 20. Mathilde, Hellerup
Dette billed blev taget i Glostrup d. 29 dec. 07 . Jeg synes, Nicolai skulle være med på billedet, for han er sgu så fantastisk 🙂 Hans shows er da også bare fuldstændigt gennemførte med masser af fed musik og dans og hans charme går da ogs lige ind hos alle . Har man set ham én gang, kommer man flere gange, haha 🙂 NICOLAI ER FOR WIIILD! <3↑ 21. Selina, Kalundborg
Jeg vil gerne vinde fordi at jeg er en af de mange Nicolai fans selvfølgelig 😉
Mit billed er et billed af alle mine Nicolai ting, på min væg. og så et billed af mig og Nicolai fra Portalen i November, fordi det var en mega god koncert! og synes også lige billedet af mig og 2 af Nicolai’s dansere (Rebekka & Mellanie) skulle med, det er fra koncerten på Bakken i sommers. Men ja. Jeg vil selfølgelig bare gerne vinde, fordi jeg er en stor fan :D.

↑ 22. Mie, Amager
Jeg synes jeg burde vinde fordi mig og mine 2 veninder har vores egen lille gruppe, kaldet NKM. Vi har set designet og lavet et specielt sæt tøj, vi har på til alle koncerter. Ud over det, tager vi til stort set alle Nicolai’s koncerter, og vi har sat os det mål, at vi vil til alle koncerter i dette nye år. I december måned var vi til de 7 koncerter han spillede, i Kbh, Randers, Slagelse, Kolding og Glostrup. og vi startede også det nye år med at gå til hans første koncerter. vi har faktisk ikke misset en koncert siden oktober. Vi er dem der skaber den gode stemning og synes derfor vi skal vinde denne konurrence. på billedet til venstre ses vores tøj (Nalle som model) og til højre et billede af mig og Nalle iført tøjet, og ting fra december måned med Nicolai. (jeg er hende til højre)

↑ 23. Nanna, Østerbro
Jeg synes jeg burde vinde fordi mig og mine 2 veninder har vores egen lille gruppe, kaldet NKM. Vi har selv designet og lavet et specielt sæt tøj, vi har på til alle koncerter. Ud over det, tager vi til stort set alle Nicolai’s koncerter, og vi har sat os det mål, at vi vil til alle koncerter i dette nye år. I december måned var vi til de 7 koncerter han spillede, i Kbh, Randers, Slagelse, Kolding og Glostrup. og vi startede også det nye år med at gå til hans første koncerter. vi har faktisk ikke misset en koncert siden oktober. Vi er dem der skaber den gode stemning og synes derfor vi skal vinde denne konurrence. på billedet til venstre ses vores tøj (mig som model) og til højre et billede af mig og mie iført tøjet, og ting fra december måned med Nicolai. (jeg er hende til venstre)


Præmierne i konkurrencen var:

1. Præmie: Pink kortærmet T-shirt, Lady størrelse Small, med hvidt Nicolai tryk på brystet + rød Nicolai kasket + Nicolai’s nyeste CD STAGE 2. Alle tingene er signeret af Nicolai selv.

2. Præmie: 3 forskellige Nicolai plakater + 2 styk Nicolai svedbånd i hvidt bomuldsfrotté. Alle delene er signeret af Nicolai.

3. Præmie: 6 styks signerede Nicolai postkort.