Karneval i Købehavn 2009: Endelig startede årets karneval. Her er det glimt fra fredagens arrangmenter i Fælledparken. Husk den store parade i morgen, lørdag, kl. 11.00 fra Kongens Nytorv.

AF PETER HENRICHSEN

Copenhagen Carnival er en af Københavns største kulturelle begivenheder, men i år er festen noget helt særligt. Karnevallet har nemlig fået vokseværk, og den store fest i Fælledparken bliver endnu større med et langt mere varieret udbud af musik og oplevelser end tidligere.

Club-scene og dansadrom

Blandt de nye tiltag er en club-orienteret scene med spændende navne, en dansadrom og meget andet. Herudover gentager vi succesen Elektronisk Karneval, der sidste år overvældede publikum med dansable rytmer leveret af en række af de bedste DJs.

Glæd dig til tre dage med bare maver, kulørte fjer, pailletter og vibrerende trommerytmer. Kom og oplev tre dages kæmpe karnevalsfest i Fælledparken i København med et utal af gratis koncerter med bands og genrer fra alle verdenshjørner.

Glimt fra fredag aften: