Koncert: Pumpehuset åbner dørene for tyske Rammsteins danske hyldest “Rammstein Jam”, der slår sine musikalske folder ligeså overbevisende som deres tyske forbilleder.

AF PETER HENRICHSEN

Landet rundt er anmelderne begejstrede for “Rammstein Jam”s stærke sceneshow, hvor bandet lægger sig så meget op ad originalerne som muligt – og det er ensbetydende med et innovativt pyro- og sceneshow med endnu mere lys og kraftigere fyrværkeri end bandets tidligere besøg i Pumpehuset.

Det kølige overblik, den hårdtslående musik og det imponerende show er også grunden til, at bandet bliver betragtet som et af de bedste jam-bands i Danmark.

Rammstein Jam spiller til CD-udgivelses fest

Rammstein besøger som bekendt Forum den 15. december – en koncert der blev udsolgt på under en time. Der er lang tid til december, så Pumpehuset og “Rammstein Jam” har besluttet sig for at gøre en fest ud af Rammsteins CD-udgivelse i oktober.

Køb Rammsteins CD en dag før andre

Aftenen før udgivelsen varmer “Rammstein Jam” derfor op med den fuldgode erstatning, og til koncerten får publikum mulighed for at købe den nye plade – dagen inden alle andre.

Så kan du heller ikke vente til Rammstein koncerten i Forum i december — tag til Pumpehuset og varm op med alle de andre Rammstein fans!

“Rammstein Jam” spiller i Pumpehuset torsdag d. 15. okt. – billetterne koster kr. 175,-