Singleliv: Fem singlepiger har alt, hvad de kunne tænke sig i livet – lige bortset fra kærligheden. I dokumentarserien Projekt:Kærlighed har pigerne nu sat sig for at udforske og udfordre de barrierer, der står i vejen for kærligheden. Første program sendes på DR HD tirsdag den 1. november kl. 20.00.

Projekt Kærlighed

I Projekt:Kærlighed lærer seerne fem singlepiger at kende; Frederikke, Vicky, Nadia, Camilla og Mette. De er i alderen 23-30 år og i 90 dage følger et tv-hold dem, når forventningerne er høje, når skuffelserne er størst, og når håbet vender tilbage. Programmets vært, Jonas Beha Erichsen giver pigerne en række udfordringer, som får dem til at erkende, hvad det er, der står i vejen for det, de ønsker sig allermest – at møde kærligheden.

Plads til den ubehagelige men konstruktive sandhed

Pigerne møder ikke hinanden i virkeligheden, men på chatten opstår der et stærkt venskab, hvor der er plads til den ubehagelige, men i sidste ende konstruktive sandhed. Seerne følger den reserverede Mette, der vil planlægge alting, den udadvendte Vicky der altid lader sig vælge frem for selv at vælge, den festglade Nadia, der aldrig har haft en rigtig kæreste, den analyserende Frederikke, der tænker et forhold ihjel, før det er startet og den generte Camilla, som er fanget i sin sofa sammen med sit lille barn.

“Nadia er derimod for hurtig til at give fyrene hele pakken. Hendes udfordring er, at hun skal holde igen og lære fyrene bedre at kende, før hun giver dem hele Nadia.”

Hang til kontrol eller hele pakken

I det første af de ni programmer, er det Mettes hang til kontrol og planlægning, der bliver udfordret. Værten Jonas Beha Erichsen giver hende en halv time til at gøre sig klar til en date med en fyr, som hun ikke kender. Alligevel når hun at google det sted, hvor de skal mødes, så hun kan finde tøj, der matcher indretningen.

Nadia er derimod for hurtig til at give fyrene hele pakken. Hendes udfordring er, at hun skal holde igen og lære fyrene bedre at kende, før hun giver dem hele Nadia. Hun får en telefon med to telefonnumre til fyre, hun skal lære at kende, men kun på telefon. Det går op for Nadia, at hun allerede efter få dage kender den ene af fyrene bedre, end nogen af dem hun tidligere har kendt.

Projekt Kærlighed sendes hver tirsdag kl. 20.00 på DR HD. Første gang den 1. november.

Se traileren til ‘Projekt Kærlighed’ på dr.dk/mama: her