’Greys hvide verden’ sæson 7 formår at holde det høje niveau fra de andre sæsoner og er helt spændt op med nye intriger, kærlighedsforhold og selvfølgelig masser af drama. Det er stadig en af mine yndlingsserier!

Af Anne Mette Bach Jeppesen, 21 år

Titel:

‘Greys Hvide Verden’ Sæson 7

Indhold:

Indeholder: 6 DVD’er,
905 minutter

Land:

USA

Distributør:

Disney

Udgives:

25. oktober 2011

Følelses-barometer:
Efter en noget voldsomt og tragisk skudepisode forsøger Seattle Grace Hospitalet at komme på benene igen. Men tragedien har gjort stor skade på alle de ansatte, og det bliver en kamp for hver enkelt at rejse sig. De må holde sammen og hjælpes ad i flok, men samtidig være forsigtig med at presse hinanden for meget. Kan og vil alle vende tilbage efter denne voldsomme tragedie de har været igennem, eller vil presset og minderne slå nogen til jorden, så de må finde en ny sti?

Helingsprocessen er sat i gang

’Greys hvide verden’ er en serie omkring et hold af læger, kirurger og sygeplejersker, som man følger i deres dagligdag. Der er spækket med drama, intriger, kærlighed og følelsesmæssige forviklinger og man får hver persons helt egen historie på nært hold. Vi er nu kommet til sæson 7 efter en brutal og hjerteskærende afslutning på sidste sæson, og nu begynder helingsprocessen!

Farvel til George og Izzie

Meredith, Christina og Alex har udviklet sig fra at være nogle lidt forsigtige praktikanter til at være selvsikre læger med stort potentiale. I løbet af de første 6 sæsoner måtte vi sige farvel til George og Izzie, som ellers var en del af det oprindelige første hold.

En hel stak nye læger og kirurger

I stedet er der kommet nye læger til. De nye personer er Dr. Jackson Avery, som er en rigtig ”prettyboy” med sit store men charmerende tandpastasmil. Dr. April Kepner som er en meget følelsesmæssig pige, som knytter sig meget til patienterne. Dr. Owen Hunt som er en traume-kirurg, og har været læge i krige, som har tæret meget på sjælen. Dr. Teddy Altman som bliver hospitalet nye hjertekirurg, og som er en meget bestemt kvinde og som har været med Owen i Irak. Dr. Arizona Robbins som er en lesbisk kærlig børnekirurg, som har et godt øje til Dr. Callie Torres, som er ortopædkirurg.

’Private Practice’ vs. ’Greys hvide verden’

Dereks ekskone har forladt ’Greys hvide verden’, men hun optræder dog stadig i nogle få episoder. I stedet er hun begyndt i serien ’Private Practice’. Den nye serie har dog nogle af de samme ting som ’Greys’. Der er godt nok ikke så mange læger, og derfor ikke så mange individuelle historier som man skal følge, og det foregår på en sundhedsklinik i Los Angeles. Men der er stadig mange intriger, og masser af drama, og serien virker lidt som en spin-off til ’Greys’. Der optræder også nogle personer, som har forbindelse til ’Greys’, såsom Dereks søster som besøger Addison. Jeg kan nu stadig bedst lide ’Greys’, men ’Private Practice’ er helt sikkert en mulighed, hvis man skal vente på de efterfølgende afsnit eller sæsoner af ’Greys’.

En serie som virkelig har noget på hjerte

Seattle Grace hospitalet er blevet slået sammen med Mercy West hospitalet, og hvor det i sjette sæson var meget turbulens, er det som om, at de to sider accepterer hinanden nu og kan finde ud af at arbejde sammen. Dette medvirkede også til, at serien fik en hel håndfuld ekstra hovedpersoner, og de fleste der ikke kender serien ville nok mene, at det er forvirrende at følge omkring 15 personers dagligdag og hverdag. Men folkene bagved serien, har fået det hele til at smelte sammen til en fin enhed, som giver mening, og derfor er netop denne serie også lidt enestående på den måde.

Et bestemt afsnit gav mig gåsehud og tåre i øjnene

Som noget helt nyt, er der tilføjet et slags musical-afsnit til sæsonen. Jeg må indrømme, at jeg var lidt forvirret de første minutter, men derefter fik jeg gåsehud på armene, og jeg blev utrolig rørt og sad med tåre i øjnene. Måden hvorpå de har fået det til at fungere er virkelig imponerende, og især det afsnit ramte mig dybt. Desuden fandt jeg jo ud af, hvor gode skuespillerne var til at synge også.

Der er også ekstramateriale med til sæsonen, hvilket lige giver en lille ekstra bonus, da de har fundet noget rigtig godt og sjovt frem til os, der følger serien. Men glæd dig til at se det hele – du vil ikke fortryde det!