Ungdomsfilm: ‘You and Me Forever’ har været en rejse gennem ungdommens dramaer, forelskelser og ikke mindst branderter.

Af Katrine, 14 år

Titel:

‘You and Me Forver’ 3D

Instruktør:

Kaspar Munk

Land:

Danmark

Distributør:

SF Film

Premieredato:

13. september 2012

Følelses-barometer:


Laura og Christine er to 16-årige piger, der har været veninder lige så længe de kan huske. De tager til fester sammen, hjælper hinanden når de bliver for fulde og fjoller rundt. Men til en fest møder Laura Maria og hun bliver med det samme fascineret af hende. Det leder hende til et nyt, sjovt og spændende venskab fyldt med druk, sex og fest.

Ultimative ungdomsfilm

‘You and me forever’ er virkelig den ultimative ungdomsfilm fyldt med sex, druk, fyre, gruppepres og veninder. Men den blev desværre lidt for fyldt med de ting, derfor blev handlingen glemt. Og det er lidt ærgerligt for jeg syntes ideen med handlingen var rigtig god! Så da filmen var slut og folk begyndte at gå ud af biografen sad jeg tilbage med et lille stik af skuffelse.

Jeg følte jeg var med i filmen

Da jeg sad og så filmen levede jeg mig mere og mere ind i den. Jeg følte, jeg var en del af filmen. I “You and me forever” var der rigtig mange erotiske scener og der blev bestemt ikke lagt skjul på noget. Men det gjorde bare filmen bedre og mere realistisk.

Veninder eller kærester

Laura og Maria havde et meget tæt venskab. De kyssede, rørte hinanden og havde nogle meget intime snakke sammen. I starten af filmen blev man helt i tvivl om Laura og Marias forhold. De var så tætte på at gøre det flere gange.

En rejse i ungdommen

Det har været en fantastisk rejse gennem ungdommens problemer og dilemmaer. Det er en film hvor grænser overskrides og ungdommens grimme sider bliver hevet frem i lyset. Det har helt klart været en filmoplevelse, som jeg vil gå og tænke over i lang tid.. ‘You and me forever’ er nok mest en film for teenage-piger.