Så er der snart Sommersummarum igen. Mandag den 29. juni 2009, klokken 8 går det løs med de to nye værter, Mikkel og Sofie. Og selvfølgelig slipper vi ikke helt for Quizmonstret.

AF PETER HENRICHSEN

Fra mandag den 29. juni er der SommerSummarum – hver morgen fra kl. 8.00. Mikkel, Sofie og Quizmonsteret sparker dagen i gang med masser af sommersjov, tegnefilm, gæster og mærkelige konkurrencer.

De nye værter

Sofie Lauridsen er 19 år og netop hjemvendt fra et år i London, hvor hun har arbejdet. I foråret havde hun sin filmdebut, da hun i Nils Malmros’ ’Kærestesorger’ spillede Liselotte. Mikkel Kryger er 25 år. Han læser Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet, og mange vil nok kunne kende ham fra The Voice, hvor han tidligere har været vært og producer.

Signe Lindkvist, B&U-redaktør i DR, der har været med til at caste de to værter:

“Jeg er så glad for, at vi har fundet Mikkel og Sofie. De er begge to vildt seje, og jeg er helt sikker på, at de bliver et fantastisk værtspar på SommerSummarum, og at børnene vil elske dem. Og så er det jo dejligt, at DR sender et program, der involverer børnene i så høj grad, som SommerSummarum gør det”

Først Amager Strandpark og sidenhen Tangkrogen

SommerSummarum sender direkte hver morgen fra Cirkus Summarums store teltplads, og det betyder at det i år først kommer til at foregår i København og sidenhen i Århus. Da der er flere publikummer til “Cirkus Summarum” i Hovedstadsområdet, er cirkuset ca. 4 uger i København og kun 10 dage i Århus. Ligesom de forrige år, kan du selvfølgelig møde op og være med! Ellers kan du bare sætte dig op i sengen og se det hele på fjernsynet! Måske vinder du en T-shirt i Monsterets klassiske telefonquiz?