Sommerferie 2010: Et væld af spændende aktiviteter fylder Thorvaldsens Museum i sommerferien. Her kan børnene besøge tegneskolen eller høre eventyrlige historier om guder og helte sammen med deres voksne. Man kan også slippe børnene løs med tegneark om skulptur og gulvenes geometriske mønstre.

Fortællinger for børn og deres voksne

Den antikke verden var fuld af fantastiske fortællinger om guder og heltes farefulde eventyr på det høje bjerg Olympen og på jorden. Kom og hør en af de klassiske fortællinger museet gemmer på, når vores fortæller giver guder og helte nyt liv.

For hvem: Børn i alderen 7 til 12 år og deres voksne.
Hvornår: 29/6, 6/7 og 13/7 kl. 11-12.
Gratis for børn, voksne 20 kr.
Bindende tilmelding på tlf: 33321532 eller e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk. Husk at melde afbud i god tid, så en anden kan få jeres plads.

Sommertegneskole for børn

Under vejledning af vores tegneundervisere får børnene undervisning i tegneteknik, som på Thorvaldsens tid. Thorvaldsens var selv kun 11 år gammel, da han startede på Kunstakademiet i København, hvor det første man skulle lære var at tegne.

For hvem: Børn i alderen 8 til 13 år.
Hvornår: 20/7, 27/7 og 3/8 kl. 11-13.
Gratis for børn.
Bindende tilmelding på tlf: 33321532 eller e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk. Husk at melde afbud i god tid, så en anden kan få jeres plads.

På opdagelse på museet på egen hånd

I museets butik kan man købe en oplevelsespakke til 49,- kr. I pakken er der alt, hvad man behøver for at gå på opdagelse og på eventyr i Bertel Thorvaldsens antiksamling. Man kan også købe tegneark om skulptur eller om de geometriske mønstre i gulvene til 5,-kr.