Jeg havde set utrolig meget frem til at se dette action brag med Tom Cruise og Cameron Diaz i hovedrollerne. Traileren så super spændende ud, da jeg så den, og fangede mig rigtig meget. Her, bagefter jeg har set den, er jeg ovenud tilfreds med filmen, lige bortset fra nogle få mangler.

Af Anne Mette Bach Jeppesen, 20 år

Titel:

“Knight and Day”

Instruktør:

James Mangold

Land:

USA

Distributør:

20th Century Fox

Udgives:

9. november 2010

Man flyver meget frem og tilbage i Knight and Day, hvilket nogle gange gjorde mig forvirret mens jeg så den. Modsat er aktionen i den lige tilpas, hvilket tit kan blive for meget i de andre actionfilm jeg har set, og samtidig er skyderierne, biljagterne og flugterne i Knight and Day til at holde ud at se på, netop fordi det ikke er overdrevet. Der er især en scene jeg elsker, fordi den både er helt vild sjov, og samtidig fyldt med action. Det er scenen, hvor June skal hjælpe Roy, så de kan slippe væk fra de ”farlige” mænd, der er efter dem, hvor de bliver enige om at tælle til 3, men i dét Roy siger 1, går June i panik, rejser sig op bag deres skjul, og mens der bliver affyret en masse skyd mod hende, står hun bare og skriger og hopper rundt . Det er virkelig en genial scene, som man også kan se lidt af på traileren

Cameron Diaz fremragende skuespil

Jeg har set rigtig mange film med Cameron Diaz, fordi hun er en af mine yndlingsskuespillerinder, men har aldrig rigtig været en stor actionfan, men fordi hun var med i Knight and Day og havde en af hovedrollerne, fik det mig til at se den. Jeg må indrømme, jeg blev ikke skuffet! Hun spiller så imponerende og overbevisende, og er samtidig utrolig sjov i filmen, uden at det bliver for meget. Den måde hun lever sig ind i rollen på, og hendes passion for skuespil, er til at mærke og næsten føle.

Tom Cruise er helt perfekt til denne rolle

Tom Cruise har været i filmbranchen i mange år, ligesom Cameron Diaz har, men jeg har kun set meget få film med ham, da man mest ser ham i dem med action. Jeg har altid syntes at han har levet sig godt ind i de roller han har haft, og dette er ikke en undtagelse. Han spiller lidt en skør agent, som er på flugt, og det klarer han fantastisk. Han spiller meget troværdig, og jeg elsker især hvor god han er til at spille lidt skør og crazy og samtidig være charmerende.

Helt igennem en fantastisk action-komedie med få mangler

Efter min mening, egner Knight and Day sig til de fleste over 11år, selv hvis man ikke er så meget til action. Jeg var lidt i vildrede, da jeg skulle se den, fordi jeg havde læst en masse anmeldelser inden om den. Den negative omtale nogen havde givet den, synes jeg slet ikke passede til min opfattelse af filmen. Det er en skøn action-komedie med plads til humor, hvilket gør den utrolig nem at se for alle, da det tiltaler mange. Men som skrevet tidligere, havde jeg nogle få gange igennem den, lidt svært ved at følge med, fordi der var så meget fart over feltet, og det gjorde at jeg til tider gennem den, blev lidt forvirret.
Men med alt taget i betragtning, synes jeg helt klart at den lever op til 5 stjerner ud af 6 i mine øjne.