Politi-museet: Mere end 700 børn og voksne besøgte Politi-museet på Fælledvej på Nørrebro i dag. Der var nemlig helt specielle efterårsgæster: Viggo, Kvinto og Simba fra Københavns Politi, Rytteri og Hundesektion. Først var der spændende opvisning, og bagefter måtte man klappe, nusse og ae alt det man ville. Patruljevognene måtte man også sætte sig ind mens de blå blink pulsede om kap, og som toppen på islagkagen dumpede der også lige to kvindelige betjente op på to skønne og meget høje politiheste. En vidunderlig actionfyldt og rigtig hyggelig efterårsdag, for alle de børn og voksne, der bare elsker dyr.

I de fleste browsere kan du trykke F11, for at nyde de høje billeder i Fuld Skærms-mode

Tak for stor gæstfrihed til Sofie og Frederik fra Politi-museet www.politimuseum.dk, samt til hundeførerne og rytterne fra Københavns Politi, Rytteri- og Hundesektionen.

De netop nævnte har hermed tilladelse til frit at benytte ovenstående fotos.

Mange venlige hilsner Peter Kock Henrichsen, Kultur For Unge