ParaNorman: Elskede du ‘Coraline’, så glæd til premieren på ‘ParaNorman’ på torsdag, den 20. september 2012.

Norman Babcock føler sig med rette misforstået. Her bor han i en by, der hvert år festligholder en hekseproces for tre hundrede år siden med al den uhygge, der hører sig til, men når han fortæller, at han kan se og tale med de døde, så bliver han skældt ud og anset for en særling.

Om det værste nu er hans skrappe lærerinde eller Alvin, der ihærdigt mobber ham, eller alle de andre børn, der bare griner ad ham. Hvis ikke det var for den tykke Neil, der også er vant til at blive mobbet, ville Norman være helt alene… altså bort set fra alle de døde, der hilser venligt på ham. Men det begynder alt sammen at give mening, da hans skøre onkel dukker op og fortæller ham, at det er hans skæbne at føre familietraditionen videre og hvert år mane heksens forbandelse i jorden igen, for hvis ikke… Nå ja, desværre falder onklen død om, inden han helt præcis får forklaret, hvad Norman egentlig skal gøre, og snart begynder de døde virkelig at rejse sig fra graven.

Sam Fell og Chris Butler forvandler et klassisk gyseroplæg til et forrygende, humoristisk eventyr, der taler til alle børn (og ikke mindst dem, der har følt sig lidt udenfor), i ”ParaNorman”. Her forenes zombie-gys med biljagter og helt dagligdags ting som mobning og familieskænderier. ”ParaNorman” er 3D stop-motion animation fra Laika-studiet, der også skabte ”Coraline”, og har fået danske stemmer af bl.a. Nickolas Due Feit, Margrethe Koytu, Cecilie Stenspil og Søren Spanning.

Konkurrence ParaNorman

Konkurrence-regler:

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Du deltager ved at svare på konkurrence-opgaven nedenunder. Du skal skrive svaret i en kommentar – også her nedenunder. Du må kun skrive én kommentar og deltage én gang.
  • Den 26. september 2012 kl. 21 trækker vi lod blandt deltagerne og finder 4 vindere blandt dem, der har besvaret opgaven. Hver vinder får 2 fribilletter til ‘ParaNorman’. Vi slår vindernavnene op her på denne konkurrence, og vi sender en vindermail til hver vinder.
  • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os, senest 30. september 2012, fx via vores kontakt-email som kan findes via menu’en eller på vores side på facebook, bortfalder præmien!

Konkurrence-opgave:

Fortæl os, hvem du vil gøre glad og invitere i biografen og hvorfor vedkommende fortjener det, hvis du vinder 2 fribilletter til ‘ParaNorman’?

Lodtrækning:

26. sep. 12, kl. 21.16: De 4 øverste i lodtrækningen vinder! Tillykke til Katharina Prissholm, Anne-sophie, Julie Søndergaard og Line Vahl-Møller. Husk at svare hurtigt på vindermailen.