Anna David Release Party: Torsdag den 27. september 2012 holdt Anna David Release Party på sin nye single “Brænder mig”. Det var en dag vi alle havde talt ned til — 40 dage inden!

Af Ronja, 15 år

Vi var et par tøser, Thea B, Thea G, Mette Lærke, Sandra, Zahra og jeg selv, Ronja, som skulle til det! Vi har været igennem tøjkriser, gavekriser og meget mere …

Alt skulle være perfekt!

Ikke bare en kendt

For os er Anna David ikke bare en kendt. Vi har et helt specielt forhold til hende! Vi taler med hende om næsten alt. Så det her var noget, vi ikke måtte gå glip af. Vi tog alle fri fra skole bare for at komme ind og se hende.

Det var et voldsomt fedt release party, og det var et så fedt sted, det blev holdt. Alt var der tænkt på! På vej ind var der rød løber, hvor man fik taget billeder. Masser af mennesker, alle sammen fans, kollegaer, venner og familie til Anna. Vi fik sagt hej til Anna et par gange inden hun skulle spille, men hun var rimelig stresset, så hun havde ikke så meget tid.

Brænder mig

Senere gik koncerten i gang og den første sang hun sang, var selvfølgelig hendes nye single “Brænder mig”. Det er virkelig en fantastisk sang. Hun skuffer os aldrig. Det var så fedt at høre den live. Anna er en for vild sanger! Hun kan noget med sin stemme, som ingen andre kan. Vi havde jo selvfølgelig øvet os på den fra morgenstunden, da den kom ud, så vi kunne synge med. Og det må man i den grad sige, vi gjorde — med alle hendes sange.

Det kan I tøser jo sagtens klare

Da hun sang “Fuck dig”, droppede hun at synge i starten og sagde: “Det kan I tøser jo sagtens klare …” Vi kunne se, hvor glad hun var for, at vi var der og gav hende så meget støtte. Hendes smil, hendes glimt i øjet, gør én glad. Hun er født til at stå på scenen.

Overraskelse

Anna kom med en overraskelse: Endnu en ny sang, hun havde lavet med Darwich. Den var anderledes i forhold til det, hun plejer at lave, men virkelig fed! Vi festede videre, fik taget billeder og snakkede med hende. Der var mange hun skulle snakke med, men vi fik da talt. Anna gav os lov at blive, og hvis det ikke havde været fordi, vi ikke havde fået noget mad, var vi blevet!

Det er altid svært at sige farvel til Anna. Hendes varme kram og kys på kinden får en til at føle sig hel! Det var en uforglemmelig aften og nat. Den bedste af alle.