Nytårskonkurrence: Sony Music har været så søde at forære os 4 ‘Take Me Home’-cd’er, så vi kan holde en lille Nytårskonkurrence for alle jer glade directioners, der læser med på Kultur For Unge. Du deltager simpelhen ved, at du i konkurrenceopgaven – som kommentar nedenfor – fortæller DIN HISTORIE om forsøget på at skaffe 1D-koncertbilletter til de to ‘One Direction 2013 World Tour’-koncerter i Danmark.

Konkurrence-regler:

 • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
 • Du deltager ved at svare på konkurrence-opgaven nedenunder.
 • Der må ikke være had eller negative omtaler af andre i din historie. Er der det, offentliggør vi den slet ikke her på siden.
 • Du skal skrive fornavn, efternavn og alder i din besvarelse, ellers deltager du ikke! (Har du glemt at skrive nogle af oplysningerne, efter du har sendt kommentaren ind, må du gerne skrive det som underkommentar til din egen kommentar. Det gør du ved at trykke på ‘svar’ under din egen kommentar.)
 • Du må kun skrive én kommentar og deltage én gang.
 • 31. dec. 2012 kl. 15 trækker vi lod blandt dem, der har besvaret opgaven og har skrevet alle deltageroplysningerne korrekt. Vi har 4 cd’ere, og vi slår de 4 vindernavne op på denne konkurrence-side, du læser på nu, og vi sender en vindermail til hver vinder.
 • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os senest 14. januar 2013, via vores kontakt-e-mail som kan findes via menu’en, bortfalder præmien!

Konkurrence-opgave:

Opgave:

 • Fortæl DIN HISTORIE om forsøget på at skaffe koncertbilletter til 1D’s to ‘One Direction 2013 World Tour’-koncerter i Danmark.

Vi gætter på, at der i store træk er 3 mulige udfald af din historie:

 • 1) At du ikke har haft råd eller tid/mulighed for at komme til koncerten nær dig. Så er det dén historie, du skal fortælle!
 • 2) At du har forsøgt at købe billetter og er lykkedes med det. Så er det dén historie, du skal fortælle!
 • 3) At du har forsøgt at købe billetter, men IKKE er lykkedes med det. 🙁 Så er det dén historie, du skal fortælle!

Vigtigt! (Specielt for 3’erne)

 • Hvis du er én af dem, der fortæller den ikke så muntre historie om, at du ikke har fået billetter. Altså punkt 3. Så husk vores regler om, at vi ikke tillader og ikke godkender historier med had og negative omtaler af andre.

  Selvfølgelig må der gerne være masser af ærgelse, skuffelse, frustration, afmagt og tristhed i din historie, men tænk trods alt så positivt, at du ikke lader det gå ud over andre.

  At du fortæller din historie om, hvordan du ikke fik billetter, kan på den positive side være med til at gøre koncertarrangørerne opmærksomme på, hvor mange, der rigtig gerne ville have haft en billet til de danske koncerter, men som ikke kunne få det.

  Det kunne jo i bedste fald være medvirkende til, at koncertarrangørerne i fremtiden laver flere 1D-koncerter i Danmark, og at man måske laver flere end 2 koncerter i Danmark, hvis/når der kommer en ‘næste gang’.

  Det er ikke noget Kultur For Unge har indflydelse på, men hvis du fortæller din historie, kan det være at koncertarrangørerne læser med! Så prøv trods alt at vende din historie til noget konstruktivt: om hvordan man kunne gøre i fremtiden for at alle bliver glade, hvis du hører til dem, der ikke har fået billetter. Tak og god historieskrivning! 😀

Lodtrækning


Vindere:

Så er klokken 15 her på Nytårsaftensdag, og vi har trukket lod og har fundet de 4 vindere af ‘Take Me Home’-cd’en. Vinderne er Sara Lange, Ditte Ventzel, Amalie Fiirgaard og Anne Kathrine Matthiesen. Stort tillykke til jer og til alle for de mange virkelig rørende historier om at skaffe billetter til koncerterne. De fire vindere skal skynde sig at svare på vindermailen, som vi allerede har sendt til dem. 🙂 Rigtig God Nytårsaften.