Zulu er 8 år og vejer 630 gram, og hun flyver gerne en lydløs tur hen over dit hoved hvis du aflægger hende et besøg i Zoo på Frederiksberg i sommerferien.
Zulu er en afrikansk plettet hornugle, der normalt lever i det meste af Afrika syd for Sahara, undtagen hvor der er helt tæt skov. Men Zulu er nu Frederiksberg-borger, for hun bor til daglig i Zoo. For at hun ikke skal kede sig i sommerferien, har hun meldt sig til et fugleshow, som foregår hver eneste dag i Zoologisk Have, og her vil hun vise børn og voksne, hvad hun kan udrette i luften.

De søde Zoo-dyrepassere – der passer godt på Zulu til daglig – vil samtidig fortælle om hvordan Zulu og andre rovfugle lever og fanger deres bytte. Den brunskuldrede våge, Rambo, vil også deltage i opvisningen og vise, hvordan den kan fange kød i luften.

Rambo