Ungdomsanmeldelse: ”Store Drømme” har ramt ved siden af med titlen, for selvom den foregår på en musikakademi, handler den mere om parforhold og break-ups end om drømme og ambitioner. Det er enormt synd, for det ødelægger historien. Men musikken er fængende og det er de unges skuespillertalenter også, så hvis man er til kompliceret kærlighed, musik og dans, så er ”Store Drømme” alligevel det rette tidsfordriv.

AF CAMILLA LÆRKE LÆRKESEN, 16 ÅR

I ”Store Drømme” følger vi lærer og elever på musikakademiet i deres liv på i og udenfor skolen. Der er hemmelige forelskelser og affærer bag lærerværelsets lukkede døre, og blandt eleverne er det svært både at holde styr på skolen og parforholdet. Det resulterer i en masse intriger og hjertesorger men også i kampgejst og stærke venskaber.

Guf til gossip-tøserne

Serien handler desværre ikke så meget om store drømme og ambitioner, som jeg havde håbet på. Historien kunne have foregået hvor som helst, da den hovedsageligt handler om indbyrdes intriger, personlig udvikling og ikke mindst kærlighed og break-ups. Dermed ikke sagt at serien ikke er værd at se, for er man lidt af en gossip-pige, så vil man helt sikkert blive nysgerrig og se videre. Men forventer man brændende passion, håb og drømme, så er man gået galt i byen med ”Store Drømme”.

“Serien handler desværre ikke så meget om store drømme og ambitioner, som jeg havde håbet på. Historien kunne have foregået hvor som helst, da den hovedsaligt handler om indbyrdes intriger, personlig udvikling og ikke mindst kærlighed og break-ups.”

Hurra for Anna David!

”Store Drømme” skal dog have point for musikken, som der heldigvis er masser af. Man kan ikke lade være at lade sig rive lidt med, når de unge sangere griber mikrofonen. De forstår virkelig at synge med følelse, og teksterne er i den grad nemme at relatere til. Anna David og Maria Lucia hæver i den forbindelse serien adskillige niveauer op med hendes fantastiske sangstemme og overskudsagtige udstråling.

Skuespillere må opveje for historien

Jeg synes ikke historien i sig selv er noget særligt. Der er i den grad nogle kiks i handlingen, som da de unge arrangerer en falsk audition, for at finde en kæreste til Theo. Der går der simpelthen for meget børneprogram i den. Skuespillerholdet redder til gengæld serien, man får lynhurtigt sympati for dem og engagerer sig på den måde i historien.

Jeg er selv helt vild med kærlighedshistorier, så selvom jeg må konstatere at serien ikke er af bedste kvalitet, så kan jeg faktisk godt lide den. Og det giver helt sikkert en stjerne op, at der er en dvd med musikken, interviews og en supertrailer i boksen!

“Store Drømme”

• 3 DVD’ere, sæson 1
• Tekster: Dansk

Ekstramateriale
• Supertrailer
• Musik
• Interview