Eclipse – Deluxe 3 Disc Box på DVD: Jeg hoppede rundt, da jeg modtog boksen med posten. Der er over 300 min. ekstramateriale på DVD’erne og udover dette indeholder den også Bellas ring, postkort fra filmen, Eclipse plakat og et hæfte med billeder af Twilightfans. Helt klart en boks man ikke kan undvære som fan. Vi har anmeldt alt ekstramaterialet i Deluxe 3 Disc Box

Tekst og foto: Anne Mette Bach Jeppesen, 20 år

Titel:

“Twilight – Eclipse Deluxe 3 Disc Box”

Instruktør:

David Slade

Land:

USA

Distributør:

Nordisk Film

Udgives:

5. december 2010

Endelig er den her! Det vi alle har ventet på 😀 . Eclipse på DVD, og i dette tilfælde Eclipse deluxe box. Jeg har glædet mig som et lille barn, hvilket jeg også ved, at mange af jer andre også har . Denne her gang er den også blevet vurderet til at være mere drengeagtig, da der er langt mere action i, end der har været i de foregående film. Jeg har anmeldt ekstramaterialet på boksen, så du ved hvad du får for pengene og kan forvente.

Disc 1

 • The Feature Film: Dette er selve filmen Eclipse, som man kan se på denne disk.
 • Audio Commentary with Kristen Stewart and Robert Pattinson: Jeg havde glædet mig rigtig meget til at se det her, hvor Kristen og Robert kommenterer Eclipse hele vejen igennem, og de bruger nok halvdelen af tiden på at fyre jokes af og grine. De snakker både om selve filmen, men også helt andre ting. Men dette synes jeg ikke gør noget overhovedet. Det er fedt, at høre hvordan de er udenfor optagelserne og høre dem være helt naturlige, men tror det må være underligt at se sig selv i scenerne og kommentere det.
 • Audio Commentary with Author Stephenie Meyer and Producer Wyck Godfrey: De snakker kun om scenerne i Eclipse og er mere seriøse, i forhold til Robert og Kristen. Men dette er også fint nok, fordi man får filmen på en helt 3. måde. Desuden er det fedt at høre hvad Stephenie mener om scenerne, eftersom hun er forfatteren.

Disc 2

 • 6-part Documentary hvor man kan se: Introducing David Slade, Preproduction: Setting the stage, The heart of “The Twilight Saga: Eclipse”, The dark side of “The Twilight Saga: Eclipse”, Lights, camera, action og Post-production: Leaps in technology. Jeg synes dette var rigtig spændende at høre om, da jeg i hvert fald har undret mig over, hvordan de har lavet nogle af de vilde ting i Eclipse, som f.eks. at de nyfødte bliver smadret, når det er rigtige mennesker der spiller disse roller. Det var interessant at få noget mere af vide omkring instruktøren, og hvad skuespillerne syntes om ham – gjorde han det godt nok, og hvor meget han gik op i hvordan filmen skulle ende ud, så jeg var rigtig glad for, at dette var med, da det var godt at vide noget om. Som der har været på New Moon – Bellas boks, hvordan vejret drillede under indspilningerne, er der også noget af det med i Eclipse, og sådan noget synes jeg er fedt at se og underholdende. F.eks. skulle Taylor bære Kristen en hel dag, og hans arme blev simpelthen så ødelagte til sidst, så han ikke kunne bruge dem til noget som helst dagen efter.
 • Extended Scenes er følgende scener: ”Just keep the window closed”, ”From now on I’m Switzerland”, “Someone’s creating an army”, “Bella, I envy you”, “What did I say about low profile?” og “Jacob’s thoughts are pretty loud”. Jeg synes tit, man kan komme til at savne lidt af nogle scener, når man ser The Twilight Saga, så jeg elsker virkelig, at disse længere scener er med som ekstramateriale, så man får mest muligt med. F.eks. med ”Just keep the window closed” blev jeg lidt skuffet over, da jeg så filmen i biografen, fordi der manglede lidt af scenen, så jeg blev overlykkelig over, at det er med som ekstramateriale.
 • Deleted scenes er følgende: ”It’s not life or death” og ”I can’t wait to see what you’re going to do next”. Dette er helt klart noget som ikke kan undværes! Som fan går man meget op i at mest muligt er med fra filmen, især ens ynglingsscener, hvilket de har gjort rigtig godt i Eclipse. Dog er Bellas samtale med Angela vigtig for mig, så det betød meget, at man kunne se den ved siden af. Den anden scene er hvor Bella er blevet student og lige kommet ud efter at have fået sit eksamensbevis, og går og snakker med hendes far Charlie. Efter hvad jeg kan huske, er dette ikke med i bogen, men synes alligevel det er en rigtig god scene de har fået lavet, og se noget mere fra ”far-datter” siden, så det nød jeg.
 • Music Videos med: Muse – Neutron Star Collision og Metric – Eclipse (All yours).
  De er begge nogle rigtige gode musikvideoer, hvor scener fra Eclipse kommer med ind over, dog har det aldrig rigtig interesseret mig, men det er alligevel godt nok at have med, da musikken er så vigtig i filmen.
 • Photo Gallery, Edward Fast Forward, Jacob Fast Forward. I fotogalleriet ser man en masse billeder fra Eclipse, og for mig, var dette ikke så interessant og spændende, da det bare er billeder fra filmen. Noget helt andet er Edward Fast Forward og Jacob Fast Forward. Da jeg helt 100% er team Edward, elsker jeg at se Edward Fast Forward, hvor man kun ser scenerne fra Eclipse hvor han er med. Ligeledes gælder det for Jacob Fast Forward, så der er noget til begge team . På denne måde kan man savle over de scener, hvor ens favorit er med i :D.

Udover dette er der blevet sat lidt ekstra ind, hvor Taylor lidt sjov. Lige pludselig dukker dette op på skærmen: ”Taylor time”. Her laver Taylor og en af dem der er med til at lave filmen, hundenarrestreger, eller hvad man nu skal kalde det. Der bliver kastet noget, som jeg tror, er mad, højt op i luften og på lang afstand fra Taylor, hen imod Taylor, som så skal gribe det med munden. Det er super sjovt at se, og en uventet tvist.

Disc 3

Disc 3 indeholder disse to film:

 • Kristen and Taylor in Stockholm – The Nordic Fan Event: Den første er fra fan-eventet i Stockholm, hvor fans kunne møde Kristen og Taylor. Nordisk Film havde bl.a. en konkurrence dengang om at komme med. Dette må helt klart have været en sindssyg oplevelse! Jeg er i hvert fald virkelig misundelig over, at jeg ikke havde chancen for at møde dem i virkeligheden, så jeg synes det er super fedt, at der er blevet lavet en slags film om det, så man kan se, hvordan det var. For dem der var med, har de i hvert fald et minde for livet, og det er helt klart fedt for dem, at have en video fra det, som de altid kan have.
 • Twilight in Forks: The Saga of the Real Town. Den anden handler om byen Forks, hvor Sagaen foregår i, selvom mange scener fra filmene ikke er optaget der, så er det hvad byen hedder i bøgerne. Der er en masse fra byen der fortæller om, hvad det har betydet for dem, og historien om byen. En masse fans fortæller også, hvad Sagaen har gjort og betydet for dem. Den er faktisk meget sjov at se, men er måske kun en man ser en gang.

Mine forventninger indfriet

Jeg havde rigtig høje forventninger til Eclipse boksen og ekstramaterialet, og blev heldigvis ikke skuffet :D. Tværtimod så nåede den nærmest helt op til skyerne! Synes ellers tit man oplever, at blive skuffet, hvis man har for høje forventninger, men det skete heldigvis ikke :D. Jeg har det også sådan med The Twilight Saga, at jeg ikke bare kan ”nøjes” med selve filmen, fordi jeg helst vil have så meget som muligt med. Men tror heller ikke jeg er den eneste der har det sådan? ;).

Et år til Breaking Dawn

Det er jo desværre blevet sådan, at vi skal vente næsten et helt år, inden Breaking Dawn rammer biografen i Danmark, og så er det kun del 1. Det er virkelig lang tid at vente, så vi må bare håbe, at det så er ventetiden værd. Den har premiere i de danske biografer den 18/11-2011. Breaking Dawn del 2 får først premiere den 16/11-2012. Det gør mig egentlig ikke så meget, for jeg frygter virkelig den dag. Så kommer der jo nok ikke flere Twilight film, så på den måde, er det okay, at de venter så lang tid.

Ses vi til Twilight Meet?

Indtil da, må vi bare holde en masse Twilight-meets :D. Jeg regner i hvert fald med at lave et i trekantsområdet i forbindelse med Breaking Dawn del 1, så det kan jo være vi mødes der.