Unge forskere 2012: Har du lavet et spændende naturvidenskabeligt projekt? Er du i gang med et fedt studieretningsprojekt, eller går du og nørder med en god idé hjemme i garagen? Unge Forskere er en fantastisk chance for at få dit projekt ud over rampen, vinde fede præmier og møde ligesindede med interesse for naturvidenskab.

Har du en forsker eller opfinder i maven? Så kan du deltage i konkurrencen om 225.000 i kontanter og rejser til internationale konkurrencer. Men du skal til at skynde dig, for deadline for 2012-konkurrencen er allerede 1. februar.

Der er tre konkurrencer:

Unge forskere – senior

Konkurrencen for gymnasier og HTX. Har du en forsker eller en opfinder i maven, og er du under 21 år – så meld dig til konkurrencen Unge Forskere – Senior.

Unge forskere – junior

Konkurrencen for 0.-10. kl. Har du et fedt naturfagligt projekt, eller har du lyst til at lave et – så meld dig til konkurrencen Unge Forskere – Junior.

Min vildeste idé

Krea-konkurrencen for 0.-10. kl. Har du hovedet fuld af lyse idéer, og kan du lide at være kreativ – så hiv fat i din lærer og bliv tilmeldt konkurrencen Min Vildeste Idé.

Tilmelding

Tilmelding til Unge Forskere 2012 på ungeforskere.nu senest den 1. februar 2012.

Foto: Thierry Wieleman