Bedre bogblogging #1: Vi ser på, hvorfor man man altid bør tjekke sin blog i mange forskellige web-browsere.

Af Peter Henrichsen

Efter vores test af bogblogs for en uge siden, har ganske mange blogejere skrevet til os og vist interesse for at optimere deres bogblogs. I stedet for at hjælpe hver enkelt af jer med netop jeres blog, er det smarteste nok at udgive nogle artikler om, hvordan man kan forbedre sin bogblog.

Jeg har valgt at gøre det i form af en række videoer, så I rent faktisk kan se, hvordan man gør tingene i praksis. Det kan nemlig være ret tungt og kedeligt stof at læse sig til i tekstform, og det kan være lige så bøvlet at forklare, når man ikke kan vise det. Vejen frem bliver derfor disse videoer, så man selv kan få ‘hands on’ på sin egen blog, mens jeg viser, hvordan det kan gøres.

Har du spørgsmål eller kommentarer til indholdet i videoen, bliver jeg meget glad for at få dem her nedenfor i kommentarfeltet. Det kan sagtens være, du kan lære mig og de andre bogbloggere noget, så sig endelig til, hvis du er ekspert i en detalje, som alle vi andre kan lære noget af. Del – og bliv hel! Kort sagt! 😀

Husk, du kan sætte videoen op til HD-kvalitet ved at klikke på tandhjulet og bagefter forstørre billedet op til fuldskærm.