Konkurrence: Sammen med forlaget Alvilda stiller vi 3 eksemplarer af ‘Skæbnekald’ på højkant i den første, hyggelige efterårskonkurrence her på Kultur For Unge.

Der sker mærkelige ting med Daire Santos. Verden omkring hende går i stå. Hun bliver forfulgt af lysende skikkelser og krager, der skriger uforståelige budskaber til hende. Og i drømme hjemsøges hun af en mystisk dreng med unaturligt blå øjne …

Daires bedstemor er den eneste, der kan fortælle hende sandheden: Daire har mødt sit skæbnekald. Hun er søger – den kaldede, som kan rejse mellem de døde og de levendes verden. I en lille by i New Mexico, hvor bedstemoren bor, møder Daire Dace, drengen fra hendes drømme. Det ryster hende for alvor – for enten er Dace den, skæbnen har udvalgt til hende. Eller også er han den fjende, som hun er kaldet til at bekæmpe …

‘Skæbnekald’ er første bog i bestsellerforfatteren Alyson Noëls nye serie ‘Soul Seekers’. Serien bliver på fire bøger i alt. Dette første bind udkommer den 28. september 2012, og du kan måske blive én af de første, der læser det, hvis du deltager i denne konkurrence.

Konkurrence-regler:

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Du deltager ved at svare på konkurrence-opgaven nedenunder. Du skal skrive svaret i en kommentar – også her nedenunder. Du må kun skrive én kommentar og deltage én gang.
  • Den 27. september 2012 trækker vi lod blandt deltagerne og finder 3 vindere blandt dem, der har besvaret opgaven. Vi slår vindernavnene op her på denne konkurrence, og vi sender en vindermail til hver vinder.
  • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os, senest 11. oktober 2012, fx via vores kontakt-email som kan findes via menu’en eller på vores side på facebook, bortfalder præmien!

Konkurrence-opgave:

Fortæl os, hvorfor netop DU fortjener at chille med ‘Skæbnekald’i efterårsferien!

Lodtrækning:

27. sep. 12, kl. 09.44: De 3 øverste i lodtrækningen vinder! Tillykke til Maja Sofie Holst Hansen, Line Norup og Karen. Husk at svare hurtigt på vindermailen.