I dag, fredag den 13., udkommer ‘Hypnosia’, tredje og sidste bind i Birgitte Lorentzens trilogi om Lulu og den til tider psykisk ustabile Mads. Det fejrer vi med en konkurrence, hvor du skal fortælle os om din mest uhyggelige oplevelse nogensinde. Præmierne er tre hele sæt af trilogien.


‘Hypnosia’, ‘Insania’ og ‘Cykose’ af Birigtte Lorentzen er tre psykologiske ungdomsthrillere, der tager udgangspunkt i det gysende og den pubertære brydningstid – en tid med store eksistentielle tanker om livet og døden krydret med en enorm nysgerrighed på kærlighed, mystik, spiritualitet, tro, tvivl og overtro. De tre bøger ligger mellem realisme og den overtroiske, og hver bog kan læses selvstændigt.

Uddrag fra ‘Hypnosia’

Mads smiler, da han åbner.
“Okay, der var du hurtigt – er du allerede færdig med din DHO?”
“Hvad tror du selv”
Han ser godt ud. Han har sin helt egen nørde-stil – på den fede måde. Øjnene, det sorte hår, der er blevet ret langt, som ikke er redt, man bare sidder, som sådan noget hår skal sidde, læberne, tænderne, den lange veltrænede karatekrop, den store T-shirt, de gamle cowboybukser, de bare tæer. Han er lækker – på sin helt egen måde, og indimellem tænker jeg, hvorfor han overhovedet gider være sammen med mig.
“Om jeg er færdig med min DHO? Nej, men jeg tror godt, Marie Grubbe kan vige pladsen til fordel for en mystisk pakke fra Frankrig,” siger jeg og giver ham et hurtigt kys.
Sådan som man begynder at kysse hinanden, når man har været kærester i laang tid. Sådan et selvfølge-kys.

Konkurrence-regler

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Konkurrencen går fra fredag d. 13. juni til torsdag d. 19. juni 2014.
  • Du deltager ved at udføre konkurrence-opgaven, der bliver beskrevet i videoen nedenunder.
  • Du skal skrive fornavn, efternavn og alder i din besvarelse, ellers deltager du ikke! (Du må gerne skrive det som underkommentar til din egen kommentar, hvis du har glemt det i første besvarelse.)
  • Du må kun deltage én gang.
  • Fredag den 20. juni trækker vi lod blandt dem, der har besvaret opgaven. Der kåres tre vindere. Hver vinder får alle tre bind i serien, altså hele trilogien. Vi slår vindernavnene op på denne konkurrence-side, du læser på nu, og vi sender en vindermail til hver vinder.
  • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os senest 1. juli 2014, via vores kontakt-e-mail som kan findes via menu’en, bortfalder præmien!

Konkurrence-opgave:

Lodtrækning:

Tusind tak for jeres virkelig dejlige historier alle sammen! De tre vindere blev Kathrine Jensen, Katrine Svane og Eldin Garanovic. Stort tillykke! Så snart vi modtager jeres adresser, giver vi dem videre til forlaget, der har lovet at sende jer bøgerne.

Tak endnu en gang til jer alle! Det var så hyggeligt, at I havde lyst til at være med. 🙂