MGP 2006: 13-årige MGP 2006-vinder SEB (Sebastian) nyder her solen og de mange tusinde fans på Plænen i TIVOLI. Sebastian starter lørdagen tidligt i TIVOLI inden genopførelsen af DR TV’s MGP 2006, de unges melodigrandprix.

Der er ingen tvivl om, at der allerede efter en uge er tale om en trofast fanskare, for TIVOLI myldrer med alle de 11-14 årige piger, der formentlig også havde sikret Sebastian MGP-sejren med alle deres SMS-stemmer.

Alle er de overgearet og malet med tusch-bogstaverne ”SEB” i panden. En enkelt har endog fået veninden til at male bogstaverne på lænden!

Skrigende piger med SEB-flag

”Sebaaastian!”, råber pigerne i kor, hver eneste gang Sebastian tager et skridt ud i solen fra TIVOLI’s backstage-område.

En tydelig genert og undrende Sebastian, skal lige vænne sig til de overstadige piger, der vifter med alverdens hjemmelavede ”SEB”-sedler og ”SEB”-flag.

Efter nogle minutter vinker han endelig pigerne hen til sig, så de kan få autografer, og hans udtryk i ansigtet siger alt:

‘Så kom dog her hen til mig og snak, i stedet for at stå og skrige!’.

Mødet med stjernen

Pigerne bliver pludselig stillet over for dagens største dilemma: Skal de nu give afkald på førstepladsen ved sceneafspærringen, som de har brugt to timer på at skaffe sig vej til, eller skal de storme ned til SEB og få autografer.

Inden længe får de dog spærret deres pladser og stormer om til backstage-området. Heldigvis står tre TIVOLI-kontrollører klar, så Sebastian ikke får revet alt håret af ved nærkontakten med pigerne.

TIVOLI’s sygeplejerske begynder desuden langsomt at trække sin førstehjælps-rullekuffert op foran scenen, så pigerne kan komme til hende, hvis de bliver overophedet når SEB begynder at spille.

Sangen er kun til Anni

Det var ikke kun Sebastian, men hele hans drengetrio også kaldet ”SEB”, der vandt MGP 2006 med rocknummeret ”Tro på os to”.

Allerød drengene er 15-årige Magnus, der spiller bas, og 13 årige Mathias, der spiller trommer. Selv spiller Sebastian elguitar og synger og står desuden for kompositionen, der i sin tid blev skrevet til en heldig pige ved navn Anni.

Om Anni nu er klar til at dele SEB med flere tusinde hylende piger, skal være usagt. Men mon ikke drengene fra ”SEB” har fået lidt mere opmærksomhed på skolen i Allerød efter sejren forrige lørdag.