Nicolai Kielstrup: Sidste års vinder af MGP, Nicolai Kielstrup tog nemlig hele publikum med storm.

Den stadig kun 14-årige Vejle-knægt har absolut pudset dansetrinene og charmen af og leverede et yderst professionelt show sammen med sine dansere.

Fik ham på mobilen

”Nicolaiiiiii”, lød det hvert 10. sekund, når en hjerteramt pige ikke længere kunne udholde smerten ved at stå mere end tyve meter fra scenen og drømmefyren. Mobiltelefonerne glødede, og verdens heldigste pige fik kastet sig ud efter Nicolais kasket og grebet den, da Nicolai i sidste nummer med en fresbee-håndbevægelse roterende den ud over folkemængden.

Karrieren starter i en forlystelsespark

Nicolai har som bekendt lært at synge og danse i ‘Legoland Show Academy’, hvor han optrådte i tre år, inden han dannede sin egen dansegruppe. Ikke helt tilfældigt er én af Nicolais store forbilleder Justin Timberlake, der også trådte sine barnestjernesko i en forlystelsespark, nemlig Disneys ‘Mickey Mouse Club’ sammen med blandt andre Britney Spears og Christina Aguilera. I dag stod Nicolai så på scenen i en – for ham ny – forlystelsespark, nemlig TIVOLI , hvor han med scenevant rutine kunne fortælle, at han snart udgiver sin nye CD.

Stjernedrømme

Lidt synd var det måske for nogle af de meget yngre deltagere, der kom til at stå i skyggen af Nicolai i MGP’et. DR har netop gjort mange tiltag for at de unge deltageres hverdag ikke skal gå i opløsning før under og efter MGP, på grund af ”stjernedrømme”, for det vigtigste er jo at deltage og føle glæde ved musikken. Men når man ser Nicolai, kan man jo godt forstå, at der alligevel er en enkelt tilskuer eller to, der også drømmer om at blive ‘Star’!

Nicolai til MGP-koncert i TIVOLI

Blå Bog

Nicolai Kielstrup (4. oktober 1991 = 14 år), dansk sanger og danser. Lærte sang, dans og drama på Legoland Show Academy fra 2002-2004. Vandt Danmarks Radios Børne Melodi Grand Prix, MGP, i 2005 med sangen “Shake Shake Shake” og blev derefter landskendt. Deltog samme år i Junior Eurovision Song Contest og fik en 4. plads. Nicolai har siden hen optrådt overalt i Danmark. Den 12. november 2006 udgiver Nicolai sin første CD ‘Nicolai’.