Humøret var højt på trods af silende regn og glat scene.

Regnen silede ned, da Metro Dansefestival 07 blev afholdt her til aften i Ørestad. Deltagerne var de mange unge i alderen 10 til 18 år fra bydelene Amager, Tårnby, Christianshavn, Indre By, Frederiksberg og Vanløse, som gennem de sidste par måneder har øvet intensivt til konkurrencen.


Dans er heldigvis meget mere end det traditionelle ‘Standard & Latin’, som vi bliver præsenteret for hver fredag i ‘Vild med Dans’ på TV2. At meget af dansen så blev regndans, havde hverken arrangørerne eller danserne regnet med, men man må sige, at det blev tacklet på allerbedste vis med højt ukueligt humør fra danserne side, og med et “Åh Boogie Woogie Woogie”-svaberhold” fra scenefolkenes side. Også konferencieren, Ole Omkvæd, fik med utrættelig energi og rap gjort regnen til skamme og højnet humøret hos de mange våde tilskuere.

Metro dansefestival 2007

Humøret fejlede ikke noget trods den silende regn!
Streetdance
Download fotoserie med lyd fra ‘Dansefestival ’07’