Hov, hvor blev drengene af da der skulle tages billeder?

De unge dansere fra Sofiegade på Christianshavn klarede sig utrolig godt på Metro Dansefestival ’07.

Dansegruppen ”Teenage Mutant Ninja Fisk i Polkaprikker”

Hej! Hvor kommer I fra?

Vi kommer fra Sofieklubben, som ligger på Sofiegade på Christianshavn, men som dansegruppe hedder vi ”Teenage Mutant Ninja Fisk i Polkaprikker”. Man skal øve sig lidt på at sige det, før man kan huske hele navnet.

Har I været med i Metro dansefestival før?

– Ja, vi var også med sidste år under et andet navn, men det var en dårlig dans. I år er det meget bedre, der danser vi en blanding af swing, breakdance, funk og total pop!

Så er det alvor, the show must go on...

Har I selv fundet på dansetrinene?

– Nej, vi har en rigtig god koreograf, der hjælper os med dansen i salen nede i Sofieklubben.

 Hun er egentlig håndarbejdslærer, men så fandt vi ud af, at hun er rigtig sej til at danse. Hun har også selv haft en dansekarriere på Fyn. Normalt dansetræner vi en gang om ugen med hende, men skal vi ud til ét arrangement, som i dag, øver vi lidt oftere lige op til.

Vi elsker at tage rundt til forskellige dansearrangementer, og vi vandt en pris engang, hvor vi dansede noget ”Barbie-girl noget”, hvor vi hoppede rundt og sang!

Hvad synes I om arrangementet?

– Vi synes det er ret sjovt, bortset fra det er dårligt vejr. Det er fedt. at de gider holde det her for os, og oven i købet få alle mulige kunstnere til at optræde.

Det allerbedste er kammeratskabet, og at man skal optræde sammen med sin dansegruppe, så man ikke skal stå helt alene oppe på scenen.

Teenage Mutant Ninja Fisk i Polkaprikker aka Sofieklubben backstage

Hvordan har man det lige inden man skal ind på scenen?

– Man står bare og fryser – ja, man fryser virkelig! Står bare og hopper og klaprer tænder for at holde varmen, samtidig med at man tænker på alt det, der kan gå galt.

 Men så snart man kommer ind på scenen, glemmer man det hele, og så går det rigtig godt. Vi var også mere nervøse sidste år fordi det var første gang.

Hvilken placering regner I med?

– Uh, vi ved det ikke, men vi håber på én af de små priser … måske humørprisen?

Intet regnvejr i verden kan slå Sofieklubbens dansere ud!
Endelig belønning for den store ihærdighed

Og sørme om der ikke var præmie til Ninjafiskene fra Amager, som til daglig hedder Alexander, Abteen, Martine, Amanda, Helene, Olga og Katinka. Et stort TILLYKKE!