Så er Eventyrteatrets 80 talentfulde børn og unge igen på banen med yderst professionelt børneteater. Denne gang med en forening af sang og dans i musicalforestillingen ‘Østen for Solen og Vesten for Månen’.

Forestillingen spilles hele efterårsferien i Glassalen i TIVOLI, og inden de unge skuespillere skulle ind på de skrå brædder i dag, blev der tid til at gå rundt og hilse på børnene i TIVOLI.

Det starter med en forvandlet Hvidbjørn

Eventyrteatret beskriver handlingen i ‘Østen for Solen og Vesten for Månen’ således:

“En ond heks har forvandlet en hovmodig prins til en uhyggelig Hvidbjørn. Forbandelsen vil først blive ophævet hvis en pige med et rent hjerte lærer at elske ham trods hans udseende.

 I forestillingen møder vi forvandlede prinser og prinsesser, djævle, hekse samt fire magiske vinde, der hjælper vores heltinde til slottet Østen for Solen og Vesten for Månen…”

Fine anmeldelser

Kultur For Unges fotograf nåede desværre ikke at se Eventyrteatrets forestilling i dag, men ud fra de yderst professionelle kostumer samt den store indlevelse, de unge skuespillere præsterede i appetitvækkeren foran Glassalen i eftermiddag, taler vi ikke blot om børneteater for børnenes skyld, men om rigtig professionelt teater.

Årsagen til at det overrasker mange, er nok at vi bortset fra de gymnastiske udfoldelser fra Århusianske ‘Flying Superkids’, sjældent ser børn udfolde sig på et professionelt niveau.

‘Østen for Solen og Vesten for Månen’ har da også fået yderst fin kritik af Jyllandspostens anmelder, samt af TV2 Lorry.

Østen for solen og vesten for månen