Konkurrencen er slut: Vi har fundet de fem vinderne, som har givet os de sjoveste dårligste undskyldninger, for at skulle have den nye Nicolai cd tilsendt. 1000 tak til alle 69 deltagere! Vi har grinet os igennem alle jeres sjove kommentarer.

AF PETER HENRICHSEN

Igennem længere tid har vi på ‘Kultur For Unge’ fulgt Nicolai. Vi har afholdt en Nicolai-fotokonkurrence, og I vundet cd’ere og merchandise. I har skrevet ind om jeres bedste koncertoplevelse og vundet billetter til Mini Zulu Rocks 2008.

Selv om der er kommet mange gode bud på, hvem der er den allerstørste Nicolai-fan, må vi dog erkende, at det er umuligt at afgøre kampen. Den største fan findes ikke, eller også findes der 500! 😉

Hvad er din undskyldning?

“Nå?” Tænker du så. “Hvordan får jeg fat i én af de cd’ere?” Jo, det gør du ved at stikke os din bedste dårlige undskyldning!

Vi trænger til at grine lidt på redaktionen, og da I jo alle sammen er lige store Nicolai-fans i vores øjne, kan vi lige så godt få din dårlige undskyldning for, at netop du fortjener en af cd’erne.

De 5 dårlige undskyldninger vi griner allermest af, får hver en Nicolai ‘DEJAVU’ cd tilsendt, så tæt på udgivelsesdagen, som vi kan komme det.

Konkurrencen er slut! Vi har fundet fem vinderne!

Den falske forstuvede fod

Linda-Mari Brubo, Trondheim, Norge
skrev søndag, 25 januar, 2009 12.09

(Vi har oversat det fra norsk) Jo, jeg fortjener den cd fordi alle mine venner synes han er forfærdelig 🙁 De siger at de gerne vil købe cd’en til mig, hvis jeg lover at lave en ridse i den, men det vil jeg ikke! Og mor og far har altså ikke bare penge som de kan give mig.

Jeg plejer at tjene mine penge ved at støvsuge, men da jeg ikke gad, lod jeg som om jeg havde forstuvet min fod. Til sidst fandt de ud af det, og nu får jeg ikke penge i 4 måneder! Og jeg kan ikke vente så længe! Så jeg har virkelig brug for cd’en, så jeg slipper for at støvsuge og slipper for at mine venner køber en cd som jeg skal ridse. 🙂

Mormor har overtaget “Stage 2” og svinger stokken til “Du Dangerous!”

Louise Meyer fra Esbjerg
skrev søndag, 25 januar, 2009 21.58

Jeg hører jo hele tiden Nicolai. Så mine forældre har lært alle hans sange, og det har godt nok også taget lang tid. Men jeg kan ikke høre en af hans sange uden at de skråler med på sangene, så man faktisk kun kan høre mine forældre synge. Og tro mig det lyder ikke godt!

Jeg har brug for at vinde den cd, så jeg kan høre Nicolai synge og ikke mine forældre. Min mormor er endda blevet bagdanser til mine forældre, og min mormor står og svinger med stokken imens hun råber “Du dangerous!” Tænk hvis hun væltede og slog sig, nu hvor stokken svinger rundt i luften så hun ikke kan støtte den til sig.

Jeg er en MEGET stor Nicolai fan og jeg får tit at vide at jeg er besat, især af min storebror som altid går ind i stuen og spiser når jeg begynder at snakke om Nicolai ved spisebordet. Så det kunne også være lidt sjovt at drille ham med at blive ved med at tale om at jeg havde vundet cd’en (altså hvis jeg vinder den). Så er I ikke super søde at sende en af de 5 cd’er til mig, så jeg kan høre på Nicolai stedet for mine forældre og så min mormor kan lærer nogen nye danse!?

Storesøster ødelagde Nicolai-cd’erne

Maria
skrev onsdag, 28 januar, 2009 14.17

Her kommer min undskyldning:
I onsdags skulle mig og min storesøster gøre rent i hele vores hus, og jeg ville gerne høre din cd men det ville min søster ikke, fordi hun ikke kan li´ dig. Så blev vi uvenner over hvad vi skulle høre, og så endte det med at min søster hældte Ajax ud over min cd og knækkede den.

Den første cd du lavede, den åd min hund, så derfor vil jeg gerne have den (DEJAVU), fordi jeg ikke må få den af min mor og far, fordi at de siger at jeg har alle dine cd’ere! Men dem har min søster og min hund ødelagt, og jeg får ikk’ lommepenge så jeg kan ikke selv købe den!

Det handler om en syg kat, ikke en Nicolai-fan!

Nadia Shama, Ballerup
skrev onsdag, 28 januar, 2009 18.09

INTET HÅB FORUDE:
Min kat lider af “mangel på ny Nicolai-musik,” mine forældre er for fattige til at give mig penge til den nye cd som jo er medicinen til min kat, og hvis jeg ikke vinder den, DØR min kat! 🙁
Please! Det drejer sig ikke blot om en Nicolai-fan, men om en meget syg og fortabt kat. Hjælp det stakkels dyr!

PS. Katten er gravid og hvis den dør, dør killingerne også. 🙁

Fisker man penge op fra en balje med bræk?

Ditte Englund
skrev fredag, 30 januar, 2009 20.04

Jeg bor et sted hvor der ingen musikforretning er, så jeg skal helt til Helsingør for at få fat i cd’en. Og lad os bare sige at jeg ikke er den bedste til at spare. Da det endelig lykkes mig at få fat i pengene til cd’en, kom jeg ved et uheld til at tabe dem ned i en balje med min søsters bræk!

1000 tak for alle de “dårlige undskyldninger”!

Vi fik hele 69 undskyldninger på en uge, og det er helt overvældende. Vi har virkelig grinet os igennem alle jeres sjove historier, og I skal have 1000 tak for dem. De vil blive læst igen og igen her på konkurrencesiden.

Tak for at I ville være med, og kig tilbage på ‘Kultur For Unge’ på mandag, hvor vi anmelder den nye “DEJAVU – tilbage til mig” cd. 🙂

Husk at Nicolai giver koncert i ‘Spinderiet’ i Valby i morgen, søndag, d. 1. februar. Hvis du ikke kan få tiden til at gå til hans cd udkommer på mandag 🙂