Ung Koncert: Celine Ree er et ungt og friskt bud på rock fra den gamle skole. Hun spiller musik til alle jer, der synes X-factor er alt for pænt, og indiebands for kedelige. I Pumpehuset vil Celina Ree levere både god energi og endnu bedre melodier. Så trænger du til noget mere hårdtslående kultur end Nationalmuseets, bør du tage til Celina Ree koncert på Kulturnatten i København!

AF PETER HENRICHSEN

Celina Ree er en kulørt sangerinde fra Tølløse og hele Danmarks nye rock-tøs. Hendes debutalbum ”Kortslutning” udkommer i dag, og er ikke bare et tiltrængt frisk pust på musikscenen, det er snarere en storm af orkanstyrke, når Celina Ree forsøger at kortslutte vanetænkningen inden for dansk rock.

Uundgåelig kortslutning

Singlen og forløberen til albummet ”Kortslutning” er allerede både i rotation på P3 og på en stor andel af landets førende kommercielle radiostationer. Musikvideoen til nummeret har også fået godt fat og er blandt de mest viste videoen på MTV, der roterer Celina Ree i deres Fresh rotation. Det samme var tilfældet på DR1 Boogie TV, hvor ”Kortslutning” har været Ugens A’er, der er musikprogrammets svar på en P3’s Uundgåelig.

Er du også allerede Celina Ree fan? – så ses vi på fredag i Pumpehuset!

Celina Ree spiller i Pumpehuset fredag d. 9. okt. – billetterne koster kr. 120,-