Isas Stepz: Både Isa’s og seernes hjerter brænder særligt for én person: Marco! Eller rettere sagt: Mads Lindgreen Carlsen.

Af Peter Kock Henrichsen foto: Agnete Schlichtkrull og Henrik Frydkjær, DR
Han har et forførende smil, nogle fantastisk rare, brune øjne, og så har han i hvert tilfælde et par tusinde fans fordelt på 3 store fansider på Facebook: Mads Lindgreen Carlsen, der spiller Marco i Isas Stepz.

Lucas lillebror Marco

Han dukkede pludselig op som danser i afsnit 21, som havde premiere 26. april 2009. Dét afsnit hvor Isa laver skolefilmsprojekt med Danny og alle på danseskolen til sidst bliver uvenner. Lucas har taget Marco med, da Marco er hans lillebror, og de to brødre når at blive rygende uvenner, fordi Marco ikke vil kaldes “lillebror”.

Marco klarer alle spørgsmålene i drengetesten

I afsnit 22 afprøver Isa og Ronja deres drengetest på Marco, for Isa ved jo at hun er forelsket i Lucas og aldrig kan blive det i Marco, så det er helt ufarligt at bruge Marco som forsøgsdyr. Problemet er bare, at Marco svarer rigtigt på alle spørgsmålene, hvilket piner Isa lidt. Og da Marco oven i købet begynder at svare på spørgsmålene om hvordan man bliver kærester, og bruger ham selv og Isa som eksempel, bliver det rigtig pinligt.

Mørkeleg med Marco

I afsnit 23 hyrer Isas kiksede far, Marco som babysitter til hende, mens han selv skal på date. Marco synes det er lidt underligt at der ikke er nogen lille pige han skal passe, som han har fået at vide. Han er selv 16 og Isa er 14, så det hele er ret akavet, når man knapt nok er venner. Alligevel bliver Marco, og det bliver faktisk ret hyggeligt da de begynder at lege mørkeleg.

Heeelt vildt romantisk

I afsnit 24 begynder det at blive hedt, da Isa får låst sig selv inde med Marco på toilettet under hendes fest. Og i afsnit 26 bliver det HEEEELT VILDT romantisk, da Isa hjælper Marco med at komme over hans exkæreste. Som tak belønner han Isa på en helt speciel romantisk måde sidst i afsnittet. 😀

Jo, Marco er helt sikkert kommet for at blive i Isas Stepz 😀

Facebook-fansider for Mads Lindgreen Carlsen:

Husk at se Isas Stepz på DR Ramasjang hver onsdag kl. 18.55

De gamle afsnit af Isas, kan du se her!


[poll id=”3″]