Flash Mob: 145 unge begyndte lige pludselig at danse Charleston midt i solskinnet på Amager Torv i dag. Forhåbentlig troede turisterne, at danskerne bare er så danseglade, at de ved først givne lejlighed spontant kaster sig ud i dans på Strøget i København, når der lyder glade toner, men det var nu en aftalt såkaldt ‘Flash Mob’.

Hvis du trykker F11,
kan du bedre se de store fotos i din browser.


3 timer tidligere …

… og så lige et tilbageblik til en skøøøn flash mob på Hovedbanegården i juni 2009

Hvorfor deltog du i Charleston Flash Mob?

Hvis du har lyst til at fortælle hvorfor DU deltog i Charleston Flash Mob, kunne det være rigtig spændende at høre. Har du deltaget i andre flash mobs? Måske kan du inspirere andre til at deltage, som har været liiiiiige ved at melde sig. 🙂

Mange hilsner Peter