Robert Pattinson parade i København: I lørdags havde 30 piger fra ‘Twilight Denmark’-fansiden på face fået nok! Robert Pattinson kommer aldrig til Danmark, hvis man ikke gør noget ved det og viser sin begejstring for Rob! Og begejstring blev der vist, jublet, råbt og skreget! Til københavnerne, til danskerne, til hele verden og allermest til ROBERT PATTINSON!

Af Amanda Rovelt

‘Robert Pattinson Paraden’ blev afholdt, fordi jeg og mange andre synes, at Robert er vildt fantastisk og unik! Jeg har ikke mulighed for at tage til udlandet for at møde ham, da mine forældre ikke syntes det ville være fedt, at jeg tog derned alene. Derfor har jeg den store drøm om at få ham til Danmark, og det har mange andre sikkert også.

Robert Pattinson har virkelig fortjent at få at vide, at vi fans er taknemmelig over det kæmpe arbejde han laver. Jeg har set så mange begivenheder, hvor folk har prøvet at få ham til Danmark, men hvor begivenheden ikke blev vellykket. Derfor besluttede jeg mig for at gøre noget ved sagen. Jeg startede en begivenhed på facebook, hvor jeg skrev, at den kun var for folk der tog det seriøst. Fra det tidspunkt tror jeg, at jeg mere blev betragtet som en der virkelig havde styr på tingene.

Opskriften på et vellykket arrangement

Jeg sørgede hele tiden for at have gang i begivenheden, reklamerede mange steder, og fik andre til at gøre det samme. Det gjorde, at begivenheden ikke blev glemt og i sidste ende, at paraden blev vellykket.

Ved ankomsten til paraden fik alle plakater, og under selve paraden blev der afholdt to konkurrencer, hvor man havde mulighed for at vinde nogle Robert/Twilight ting. Det gjorde, at mange af fansne blev glade og tilfredse. Vi hyggede os også rigtig meget og man lærte en masse nye fantastiske mennesker at kende. Der blev råbt, sunget, fjollet og grinet en masse og ALLE havde en god dag! 😀

Jeg er allerede i gang med at se om jeg kan få planlagt en ny begivenhed, hvor vi skal have mange flere med.

Inde under fan-siden ‘Twilight-Denmark’ på Facebook, findes en masse billeder og en video fra dagen.