Ungdomsanmeldelse: Jeg havde glædet mig meget til at se filmen, og jeg syntes at den så meget lovende ud – glad og livlig, men det er langt fra min yndlingsfilm, og jeg må sige at det kan gøres bedre!

Anmeldt af Andrea Becker Hilgart, 13 år

Titel:

‘Baby Surprise’

Instruktør:

Josh Gordon

Land:

USA

Distributør:

20th. Century Fox

Udgives:

23. februar 2011

Kassie (Jennifer Aniston) har i mange år prøvet at finde den perfekte mand. En som hun kan dele sit liv med, en som hun holder af, men vigtigst af alt: en som hun kan få et barn med. Da hun nu er 40 år, begynder hun lige så stille at blive mere og mere desperat, og en dag fortæller hun sin bedste ven Wally (Jason Bateman), at hun nu vil gøre det hele selv. Hun vil få sig en sæddonor.

Da hendes veninder holder en ”Baby fest” for hende, hvor den charmerende sæddonor, Roland (Patrick Wilson), kan levere hvad han skal, indser Wally at det er helt forkert det hun gør. Hvis Kassie skulle ha’ en baby, så skulle det være med ham! Han begynder at blive mere og mere fuld, og sent på aftenen, kommer han ved en fejl til at spilde koppen med sæd, og da han bliver nødt til at tænke hurtigt, beslutter han at fylde koppen op med sin egen.

En dag fortæller Kassie at hun er blevet gravid, og da Wally slet ikke kan huske noget fra festen, bliver han lidt skuffet. Kassie flytter, og hende og Wally mister kontakten. Efter nogle år mødes de igen, og han begynder at være mere sammen med hendes søn Sebastian, og pludselig begynder minderne fra festen at dukke op.

Kedelig i længden

Jeg havde glædet mig meget til at se filmen, og jeg syntes at den så meget lovende ud – glad og livlig, men det var den tværtimod ikke. Jeg syntes at den var lidt kedelig og grå, og det var som om der ikke rigtig skete noget. For det første var starten meget lang, og der gik lang tid før der rigtig skete noget, og så skete der i det hele taget ikke rigtig noget spændene. For det andet gik det alt for hurtigt til allersidst. Så ærlig talt var den lidt kedelig i længden, men det var da en sød historie, om om kærlighed og venskab.

Skuespillerne

Når det kommer til skuespillerne, er det altså heller ikke ren ros. Wally (Jason Bateman) spillede lidt kedeligt, og det var kun få steder hvor han overraskede mig. Blandt andet var der et sted hvor han skulle være meget følsom, og begynde at græde. Det var rigtig godt, og man fik næsten helt ondt af ham, men sådan nogle steder var der alt for få af, og det gjorde hans rolle for kedelig og ensformig.

Jeg kunne godt have brugt lidt flere overraskelser og nogle flere nuancer. De eneste der spillede rollerne troværdigt var Kassie (Jennifer Aniston) og lille Sebastian. Man kunne godt se hvordan Kassie havde det, og i det hele taget er Jennifer Aniston en rigtig dygtig skuespiller efter min mening, og god til at vise sine følelser foran et kamera. Og jeg må sige at Sebastian virkelig overraskede mig. Han var bare dygtig! Stor ros til ham, han var nok den der overraskede mig mest.