Kærlighedkomedie: ’Life as we know it’ overraskede mig virkelig positivt. Den er meget mere end bare en komedie – den formår nemlig at skabe lidt lys, glæde og grin, selvom man kan have det svært, eller er på vej igennem en hård periode. Det var i hvert fald den virkning, den havde på mig.

Af Anne Mette Bach Jeppesen, 20 år

Titel:

‘Life as we know it’

Instruktør:

Greg Berlanti

Land:

USA

Distributør:

Warner Bros.

Udgives:

10. maj 2011

Holly (Katherine Heigl) og Eric (Josh Duhamel) bliver smidt på en blind date sammen, fordi deres fælles venner Peter og Allison – der i øvrigt er gift – synes det kunne være hyggeligt. Men når andre morer sig med at lege Kirsten Giftekniv, er det sjældent lige så sjovt for dem der bare skal blive forelskede. Kemien er der bare ikke, og Holly er mildest talt lettet over, at hun aldrig skal på date med Eric igen.

Men så dør Peter og Allison i en tragisk bilulykke og efterlader sig datteren Sophie, der kun er 1 år. Og i deres testamente har de ønsket, at Holly skal være Sophies gudmor og Eric hendes gudfar. De barske realiteter går pludselig op for Holly og Eric, for med mindre de vil svigte Sophie og deres afdøde venner, er de nu nødt til at bo sammen som mor, far og barn. Men hvordan skal man blive en familie, når ”forældrene” afskyr hinanden, og er deres venners sidste ønske nok til at holde den nye familie samlet?

Trillinger?

Som man ofte ser i film, hvor barnet har en af hovedrollerne, bruger man mere end en baby til at spille rollen. I ’Hænderne fulde’ er det tvillingerne Mary-Kate og Ashley Olsen der spiller Michelle. I ‘Life as we know it’ er det trillingerne Alexis, Brynn og Brooke Clagett, der skiftes til at spille den søde Sophie.

Smækre lækre Katherine og Josh

Katherine Heigl er efterhånden ved at være min yndlingsskuespillerinde. Hun er så varm, troværdig og elskværdig i denne rolle, og det er virkelig svært ikke at komme til at holde af hende. Hendes smil er smittende, og så er hun jo virkelig smuk. Hun er med til at gøre filmen til noget særligt sammen med Josh Duhamel.

Det skal lige siges, at jeg altid har været vild med ham. Mit første møde med ham var igennem serien ’Las Vegas’, og så var jeg ellers limet fast til mit TV. Josh har siden dengang haft en stjernestatus hos mig, og derfor har jeg også rigtig mange af de film, han har medvirket i (undtagen ’Transformers’).

Josh er et dejligt mix mellem et fremragende skuespillertalent og en brandfarlig charmetrold – han er altså ”the perfect catch”, og min prins på den hvide hest :D. Du kan i hvert fald glæde dig til, at se meget mere til ham i fremtiden, da der er seks film han medvirker i, som gerne skulle være klar i 2011-2012.

En film med mere indhold end forventet

’Life as we know it’ var meget mere, end jeg havde forventet. I stedet for de sædvanlige komedier, der giver en slags ”feel good”-stemning, og egentlig ikke har så meget indhold, vakte denne film mange følelser hos mig. Jeg blev både rørt, ked af det, glad, lykkelig, og samtidig var skuespillerpræsentationerne helt i top. Jeg vil helt klart anbefale den, og den kan endda være med til at gøre en dårlig dag til en god dag. Samtidig synes jeg, at det er vigtigt at fremhæve humoren, da jeg virkelig fik krampetrækninger i maven af at grine, og helt ondt i kinderne af at smile. Jeg fik i hvert fald bragt solskin ind i min ellers regnvejrs-agtige dag.