Selena Gomez: Selena er en rolig pige, som man kan se i mange interviews, hun minder om én selv – sådan føler jeg det i hvert fald. Hun giver én mod til at gøre ting og om at drømme højlydt. Selena har en fantastisk stil, som man kan se på den røde løber, i pressen, koncerter og mange andre ting – hvilket har gjort hende til et stort stil-ikon for mange.

Af Hejdi Norup, 20 år

Titel:

‘When The Sun Goes Down’

Kunstner:

Selena Gomez

Selskab:

Universal Music

Udgives:

27. juni 2011

Selena Marie Gomez er for mange mere kendt i sin Rolle som Alex Russo i Disney Channel serien ’Magi på Waverly place’. Efterfølgende har hun været med i film som ’Magi på waverly place – The movie’, ’Another Cinderella story’ og ’Projekt Prinsesse’’, men nu er hun ved at komme ud af sin lille skal som magikeren Alex. Bl.a i ’Ramona & Beezus’’ og den snart biografaktuelle film ’Monte Carlo’ ser man at hun er meget mere end en Disney-stjerne og hun får nu den anerkendelse hun fortjener!

Selena ville være sanger

Selena startede sin karriere i en meget ung alder, da hun sammen med veninden Demi Lovato, var med i børneserien ’Barney & friends’. Allerede da vidste hun, at det ikke kun var skuespil hun ville. Selena havde endnu en drøm: at blive sanger.

I 2008 skrev hun kontrakt med Hollywood Records og i sommeren 2009 udgav hun og hendes band ‘Selena Gomez & The Scene’ deres debut album ’Kiss & Tell’, hvor singlen ’Naturally’ stammer fra. Med den sang begyndte hun at finde sin lyd, som prægede hendes andet album ’A year without rain’. Selena optrådte på festivaler, i indkøbscentre, på radiostationer og som opvarmning for andre, men hun havde endnu ikke haft sin helt eget tour. På denne tid har Selena og bandet opnået 5 mio. solgte singler, guldcertificering på ”Kiss and Tell” og ”A Year Without Rain” i USA og over 30 millioner views på YouTube. Selena blev hurtigt kendt for sin musik, hun fik fans fra hele verdenen og rejste også her til Europa for at promovere sin musik. Allerede et halvt år senere gik rygterne om et 3. album.

3. album påbegyndes

Den. 15. februar i år bekræftede Universal Music Portugal, at arbejdet på Selena’s 3. album var i gang og den. 14. marts havde singlen ’Who says’ verdenspremiere – den tog os alle med storm og Selena havde fundet sin lyd! Her i løbet af sommeren skal Selena med sit band rundt i Amerika på sin første egen tour, hvor der bliver opvarmet af Christina Grimmie. Hun håber på, at kunne lave en verdens turne, så vi må håbe hun kommer til lille Danmark!

When the sun goes down

Singlerne ’Who says’, ’bang bang bang’ og ’Love you like a lovesong’ var alle fra Selena’s nye album ’When the sun goes down’ og fans ventede spændt på nye sange. Dem fik de den. 27. juni hvor albummet endelig udkom. Selena’s ønske om albummet var, at sangene skulle være opløftende og inspirerende, at de virkelig ville give dig lyst til at gå ud med dine venner og more dig. Albummet skulle rigtigt have heddet ’Otherside’ men man gætter på at bandet valgte den nye titel, fordi albummet er fyldt med sommerpop som vil lysne ens verden op selvom solen er gået ned. Mange vil ikke undre sig over at albummet er blevet et stort hit både blandt gamle og nye fans. Der er nemlig andre store kunstnere som har sat deres fingermærke i musikken. Kunstnere som Katy Perry og Britney Spears har været med til at skrive udvalgte sange, mens Pixie Lott også lægger vokaler i en enkelt sang.

Who says

“Who says er den mest inspirerende sang jeg nogensinde har indspillet,” siger den kønne unge sanger. Folk igennem teenageårene har problemer med mobning, at finde ud af hvor man hører til og om at finde sig selv. Der er så mange der siger man ikke kan dit eller dat – men hvem siger det passer? Alle er smukke og specielle på deres egen måde, det er om at elske sig selv – hvilket denne sang giver et budskab om. Det er forfriskende, fordi det ikke er en ballade á la Christina Aguileras ’Beautiful’. ’Who says you’re not star potential, who says you’re not presidential, who says you can’t be in movies?’ Vær dig selv og følg dine drømme!

Middle of nowhere

Dette er min personlige favorit og faktisk også Selena’s mor Mandy’s favorit. ‘Middle of nowhere’ er en rigtig festsang, som får en til at danse, hoppe, skråle med og bare have det sjovt til dens glade melodi. Selvom melodien er glad har den en trist handling. Den handler om at man er blevet lovet af den man elsker, at han/hun aldrig vil forlade en, men personen så gør det og man bliver knust. Men pga beatet føler man sig glad og stærk gennem sangen og vender det til at være om at man sagtens kan klare sig selv, selvom den man elskede har forladt en. ‘Det er en trist men glad sang’ som Selena selv siger.

Outlaw

Sangen, der har et ’western theme’ som Selena siger, handler meget simpelt om en dreng, som siger han ikke behøver kærlighed og derfor hopper fra pige til pige – en rigtig player. Man føler at sangen faktisk disser drengen, for den måde han er på, at han ikke vil finde kærligheden, at han er en outlaw (en person erklæret uden for lovens beskyttelse) – men i broen bliver der så sunget at man ikke vil stoppe, for man vil finde en vej til at vinde hans hjerte. Så det er en kærlighedssang som vi alle elsker, der handler om at vinde the bad guys hjerte.

When the sun goes down

‘When the sun goes down’, som også er albumtitlen, er en sang som er meget speciel for Selena og hendes band. Det er Selena’s bass spiller som har skrevet sangen sammen med skrivepartner, de gav Selena sangen og hun elskede den. ‘Det er virkelig sejt at have en sang der er skrevet af ham og optræde med den’ siger Selena om sangen. Det er en sang om at feste og have det sjovt med sine venner, som derfor passer til bandet, da de elsker at have det sjovt sammen.

Selena Gomez & the Scene:
‘When the sun goes down’

01 Love You Like A Love Song (03:09)
02 Bang Bang Bang (03:15)
03 Who Says (03:15)
04 We Own The Night (03:47)
05 Hit The Lights (03:14)
06 Whiplash (03:40)
07 When The Sun Goes Down (03:16)
08 My Dilemma (03:10)
09 That’s More Like It (03:09)
10 Outlaw (03:22)
11 Middle Of Nowhere (03:27)
12 Dices (Who Says – Spanish Version) (03:18)

Producere: Rock Mafia, Devrim Karaoglu, Toby Gad, Emanuel Kiriakou, Dreamlab, Greg Kurstin, Stefan Abingdon, Josh Alexander, Billy Steinberg, Thomas Armato Sturges, Sandy Vee, Espionage

Idol

Selena Gomez er et idol for mange. Hun er den søde pige man kan forestille sig at være bedste veninder med. Hun er ambassadør for Unicef og hjælper til så mange steder hun kan. Noget af det hendes fans bedst kan lide, er at hun er meget nede på jorden. Hun er virkelig inderlig taknemlig for sine fans og hun elsker dem af hele hendes hjerte. Hun reserverer altid tid til dem, og bliver hos dem så længe som muligt.

Dream out loud

Som mange andre stjerner har hun lavet en tøj-linje, men hun ville ikke have en masse t-shirts med sit ansigt eller navn på – i stedet døbte hun linjen ‘Dream out loud’, fordi hun ønsker at alle skal gå efter deres drømme og være lykkelige. Derudover har hun sørget for at det er tøj til en billig pris, så alle fans har mulighed for at få råd til det. Det sælges i K-mart og kan desværre ikke købes eller fragtes til Danmark – endnu!

Prøver ikke grænser af

Hun er et idol for mig, da hun er en pige man kan se op til lige meget hvilken alder man har. Man kan være 6 år, 15 år, 30 år, det er ligegyldigt, fordi hun netop er den hun er. Hun prøver ikke lige så mange grænser af som Miley Cyrus, Lindsay Lohan, Britney Spears osv.. Hun har formået at forblive den hun er og hun behandler folk med respekt, ligesom hun vil have folk respekterer hende. Ikke for at sige de andre stjerner ikke respektere andre, men vi kan vist alle se, at der er stor forskel på dem.

Always be yourself, there’s no one better!

Selena er bare en meget elskværdig person og derfor ser jeg meget op til hende. Fordi jeg ser mig selv i hende og fordi jeg beundrer hende. Det er virkelig godt gået at hun kan være den hun er, når man tænker på hvor meget hun allerede har lavet i sit liv. Indtil videre er hun måske ikke lige så kendt som for eksempel Miley Cyrus, men det har hun det helt fint med. Det handler jo ikke om at være berømt for hende. Det handler om at være den man er. Derfor følger jeg hendes motto: ’Always be yourself, there’s no one better!’. Hun er en ener og hun er kommet for at blive.