‘Journey to the Mysterious Island’: Så er den smukke High School Musical-stjerne Vanessa Hudgens klar i en eventyrfilm, der følger op på Jules Vernes ‘Rejsen til jordens indre’

Titel:

‘Journey to the Mysterious Island’

Instruktør:

Brad Peyton

Land:

USA

Distributør:

Warner Bros.

Premieredato:

3. maj 2012

3D-familieeventyret, ‘Journey to the mysterious island’ tager sin begyndelse, da 17-årige Sean Anderson (Josh Hutcherson) modtager et kodet nødsignal fra en mystisk ø, der ikke findes på noget kort. Ude at stand til at holde Sean fra at finde frem til, hvor signalet kommer fra, drager Seans nye stedfar Hank (Dwayne Johnson) med på en færd, der først fører dem til det sydlige Stillehav og siden til et sted, kun ganske få mennesker har set. Eller er kommet levende fra. Det er et sted med overvældende skønhed, mærkelige og farlige skabninger, vulkaner, bjerge af guld og mere end en utrolig hemmelighed.

Sammen med Gabato (Luis Guzmán), den eneste helikopterpilot, der er villig til at vove turen, og Gabatos smukke og viljestærke datter Kailani (Vanessa Hudgens) drager de af sted for at finde øen, fast besluttet på at redde dens eneste menneskelige beboer og slippe væk igen, inden voldsomme underjordiske rystelser tvinger øen til havets bund og begraver dets skatte for evigt.

Journey to the mysterious island er opfølgeren til 2008-verdenshittet ‘Rejsen til jordens indre’ og har Michael Caine i rollen som Seans bedstefar, Alexander, der er den strandede rejsende på øen, og Kristin Davis i rollen som Seans mor, Liz.