‘Snow White and the Huntsman’: Kristen Stewart er tilbage i en helt nyt, dystert, nærmest “Ringenes herre”-inspireret remake af den gamle historie om Snehvide, så selv drengene har lyst at følge med pigerne i biffen. Kun 10 dage til – og de kan kun gå for langsomt!

Titel:

‘Snow White and the Huntsman’

Instruktør:

Rupert Sanders

Land:

USA

Distributør:

Uip

Premieredato:

7. juni 2012

Som en rose, der blomstrer i sneen – så smuk, så livskraftig, så ren – sådan er Snehvide. Efter syv års indespærring i et tårnværelse, blomstrer hendes skønhed, og hun er klar til at indgå i den onde dronning Ravennas planer. Ravenna besnærede Snehvides far, myrdede ham og tog magten med sin dystre hær. Det engang så blomstrende rige ligger nu i ruiner, sulten hærger og unge piger risikerer at blive slæbt op på slottet, hvor dronningen suger deres livskraft ud af dem for selv at forblive ung og smuk. Men kun Snehvides bankende hjerte kan give dronningen evigt liv.

Men Snehvide undslipper, og dronningen må tilkalde rigets bedste jæger. Et liv for et liv – hun lover at vække hans elskede hustru til live igen, hvis han bringer Snehvide tilbage. Men da han finder hende, kommer han i tvivl. Dronningen er ikke til at stole på, og Snehvide lover ham også en belønning. Med dronningens soldater i hælene hjælper han hende nu med at flygte. Gennem magiske riger, hvor der både bor alfer og dværge – luskede, lurvede dværge, der ernærer sig som landevejsrøvere. Men måske kan Snehvide med sit rene hjerte også overbevise dem om at hjælpe …

Rupert Sanders giver det klassiske eventyr om Snehvide en helt ny drejning i ”Snow White and the Huntsman”. Kristen Stewart er ikke kun en prinsesse i nød, der skal reddes af en prins, men en handlekraftig ung dame. Chris Helsmworth er som jægeren ikke helt til at stole på, og dværgene med Ian McShane, Bob Hoskins, Ray Winstone og Brian Gleeson i spidsen er ikke en bande syngende nisser, men en handlekraftig hær. Men dronningen er i Charlize Therons skikkelse stadig meget smuk og meget, meget ond …

VIND 2 BILLETTER TIL ‘SNOW WHITE’ (5 præmier)

Konkurrence-spørgsmål: Hvad er titlen på den thriller, hvor Kristen Stewart spiller en pige med sukkersyge?

Konkurrencen er slut: Det korrekte svar er ‘Panic Room’. Vindere: Natacha Knudsen, Julie Søndergaard, Mia Sjöberg, Sarah Drewsen og Sisse Christensen. Tillykke – der er billetter på vej.

Regler: Når du deltager, accepterer du, at konkurrencen kun er for børn og unge til og med 25 år.